Ipari megoldások

A vendégek kényelme és biztonsága

A szálloda- és vendéglátóiparban mindenkor a vendég jólléte a legfontosabb: az élmények és a kényelem, az ízléses környezet és a gördülékeny kiszolgálás, valamint a higiénia és a biztonság minden szálloda számára fontos szempont, ha biztosítani akarja, hogy vendégei jól érezzék magukat és nagyszerű élményekkel távozzanak.

Minden szálloda előcsarnoka meghatározó

Slimdrive SCR a Mövenpick Hotelben (Fénykép: MM Fotowerbung)

Slimdrive SCR a Mövenpick Hotelben (Fénykép: MM Fotowerbung) © MM Fotowerbung / GEZE GmbH

A szálloda vendégei és látogatói kellemes fogadtatásban részesülnek az előcsarnokban. A hallt szintén védeni kell huzat és zavaró külső zajok ellen. Végső soron az előcsarnok határozza meg a szálloda képét, és tükröznie kell az épület általános tervezési koncepcióját. A GEZE több megoldást kínál ezekre a nagy forgalmú területekre, amelyek az építészeti stílusnak megfelelően testre szabhatók. Ide tartoznak: automata tolóajtók, köríves és íves tolóajtók, sarok tolóajtók, forgóajtók vagy üveges ajtók alsó ajtócsukóval.

Átlátható, ragyogó és nyitott előcsarnok területek lettek kialakítva például a Mövenpick Hotel Hamburg számára – beleértve a GEZE megoldásokat. A mindössze 7 cm teljes magasságú Slimdrive kiváló választásnak bizonyult, amely tökéletesen illeszkedik a homlokzathoz. A GEZE IGG integrált teliüveg rendszerei fényt és átláthatóságot biztosítanak.

Ahhoz, hogy az előcsarnok tökéletesen lenyűgöző legyen, a GEZE TSA 325 forgóajtók remek választási lehetőséget kínálnak. Kellemes fogadtatásban részesítik a vendégeket, védenek a nem kívánt huzat ellen, és javítják az épület energiahatékonyságát.

Gyors szállodai kiszolgálás – akadályok nélkül

Gyors kiszolgálás automata ajtókkal

Gyors kiszolgálás automata ajtókkal © Stefan Dauth / GEZE GmbH

Akár étterembe látogatnak, akár szállodában tartózkodnak, a vendégek annak örülnek, ha zökkenőmentesen és könnyedén zajlik le az ottlétük, és ebbe beletartozik a gyors kiszolgálás. A GEZE EMD sorozata valódi érték: a konyha és az étterem közötti nyílóajtók gyorsan és megbízható módon nyílnak, biztosítva az akadálytalan kiszolgálást. Az ajtópánt oldalán vagy a pánttal ellentétes oldalon végzett rugalmas beszerelés komoly előnyt jelent. A leghatásosabb tulajdonsága a mindössze 7 cm teljes magasság, amely biztosítja a tökéletes beépülést a helyiség kialakításába.

Villanymotor működteti kíméletesen és csöndesen az ajtókat. Az ECdrive megalkuvás nélkül kínál megbízhatóságot. Különösen azokon a helyeken, ahol a személyzetnek gyorsan és zökkenőmentesen kell kiszolgálnia, az ECdrive gazdaságos megoldást kínál: öntisztuló görgőskocsik és kiváló minőségű anyagok biztosítják, hogy a rendszer csöndesen és gördülékenyen működjön.

Ízléses környezet funkcionális kényelemmel

Hotel Schloss Elmau Retreat

Hotel Schloss Elmau Retreat © Robert Sprang / GEZE GmbH

A szállodai kiszolgálás mellett a belső tér gyakran játszik fontos szerepet a vendég benyomásait illetően. Az esztétikai tudatosság és a funkcionális kényelem együttesen teszik egyértelművé a szálloda valódi, egyedülálló jellegét. A GEZE számos megoldást kínál, hogy segítséget nyújtson az ízléses környezet létrehozásában. A térelválasztó rendszerek például ideális módon teszik lehetővé a különböző területek tetszetős kialakítását. Az anyagok vagy egyedi, szitanyomásos motívumokkal ellátott dekorációs üvegelemek széles körű használatával lehet egybenyitni vagy elválasztani bármilyen kialakításban a bár és az étterem területeit. A GEZE megoldásokat kínál a szobákon belüli térelválasztásra és kialakításra is a privát vendégterületeken: kiváló minőségű Aerolan és Geolan rozsdamentes acél tolóajtó rendszerek választják el elegánsan a fürdőszobát, hálószobát és a nappali részeit, miközben helytakarékosak is.

A dizájn és a kényelem nem feltétlenül zárja ki egymást az előcsarnokokban sem. A GEZE ajtómegoldások például ragyogó, de alábecsült támogatást nyújtanak a Hotel Schloss Elmau szélfogójában található hall dizájnjához: két finomkeretes, lineáris Slimdrive SL NT üvegezett tolóajtó rendszer biztosít bejutást a sétaudvarra, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Wetterstein-hegységre. A fix üvegezésű faelemeken álló, mindössze 70 mm magas motorokból álló szerelvény azt bizonyítja, hogy a GEZE klasszikus dizájnjai bármilyen építészeti stílusba és környezetbe beépíthetők.

Tovább a Hotel Schloss Elmau GEZE esettanulmányához

GEZE – Biztonság tanácsadás útján

Az előírások és jogi követelmények dzsungele egyre nő. A GEZE szálloda- és vendéglátóiparért felelős nemzetközi key account vezetősége a szolgáltatás minden szakaszában képes tanácsadást nyújtani Önnek. A különböző nemzetközi régiókban az ajtó-, ablak- és biztonságtechnikákat szabályozó szabványokról és törvényekről nyújtott személyes tanácsadás az általunk kínált szolgáltatás alaprészét képezi. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy egységesen feleljünk meg a szigorú biztonsági szabványoknak, nem számít, hogy hol valósul meg a projekt. Számos szálloda- és vendéglátóipari projektből szerzett tapasztalatainkat egyesítjük nemzetközi tanácsadói hálózatunk szakismereteivel minden területünkön, ami lehetővé teszi számunkra, hogy hatékony, partnerségen alapuló együttműködést kínáljunk.