Beépítés

GEZE - partner az egyéni tanácsadásban és holisztikus támogatásban

A GEZE átfogó információkat és szolgáltatásokat kínál annak érdekében, hogy a termékeink beépítése és a vevőinknek nyújtott tanácsok a lehető legegyszerűbbek legyenek. Holisztikus tanácsadási megközelítésünkkel és erős alapokon álló szakértelmünkkel a projektciklus minden részében támogatást nyújtunk – akár online, telefonon vagy közvetlenül a helyszínen is.

Beépítési információk

A GEZE termékek beépítése

GEZE Service Shooting 2022

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

GEZE Service Shooting 2022

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

GEZE termékek:

 • kialakításuknál szempont a könnyű beépíthetőség
 • egyes esetekben Smart fix beépítési rendszerrel
 • egyedi megoldások létrehozásához kombinálhatók egymással
 • különböző igények kielégítése érdekében számos változatban kaphatók
 • kérésre személyre szabhatók


A GEZE a beépítéshez/összeszereléshez az alábbi támogatást nyújtja:

 • beépítési videók és beépítési kézikönyvek
 • termékek szoftverrel támogatott üzembe helyezése
 • GEZE portál specifikus beépítési dokumentumokkal
 • képzések a beépítésről és az üzembe helyezésről
 • a GEZE szerviz bármikor rendelkezésre álló műszaki támogatása

Üzembe helyezés és karbantartás

A GEZE termékek, például a rögzítőrendszerek, az automatikus ajtórendszerek vagy a füst- és hőelvezető rendszerek (RWA) növelik az épületen belüli komfortszintet. Ugyanakkor mindig elválaszthatatlan részét képezik a biztonsági rendszernek is. Az építési törvények ezért írnak elő szigorú követelményeket ezeknek a rendszereknek a beszerelésével, ellenőrzésével és karbantartásával kapcsolatban.

Szerelési videók

Termékeink beépítési útmutatói a GEZE YouTube csatornáján

A GEZE YouTube csatornáján teljes körű információkat tartalmazó, kényelmesen megtekinthető videókat talál a GEZE termékek világáról. A GEZE megoldások bemutatása mellett beépítésről és összeszerelésről szóló videókat is a rendelkezésére bocsátunk. Ezek minden szükséges támogatást megadnak a GEZE termékekkel végzett munkákhoz.

Tovább a GEZE YouTube csatornájához
Tanácsadás

Egyénre szabott és iparág-specifikus tanácsadás

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

Bárhogy is néz ki a projekt, biztos lehet benne, hogy a GEZE szakértő megoldásokkal, megbízható partnerként Ön mellett áll. Mindegyik iparágat jól ismerjük kívül-belül, hazai és nemzetközi viszonylatban is, így optimális segítséget tudunk nyújtani a tervezéshez. Átfogó, minden specifikációra, megoldásra és támogató szolgáltatásra kiterjedő tanácsadást nyújtunk a projektekhez.

A GEZE szervizszakemberei sokéves tapasztalattal rendelkeznek, így jól ismerik az épületrendszerekkel szemben támasztott követelményeket. A változó jogszabályok és irányelvek követése érdekében folyamatosan további szakértői képzésben részesülnek. Önnel együtt még a nagyon egyedi igényeket is teljesíteni tudjuk.

További információk ipari megoldásainkról

Személyes tanácsadásért forduljon hozzánk bizalommal:

Írjon nekünk
BIM objektumok

A GEZE támogatja a kereskedelmi egységeket a BIM folyamatban

„Ezt BIM objektumként is le tudja szállítani?”

Az ajtóipar egyre gyakrabban szembesül ilyen kérésekkel. A GEZE a BIM területén szerzett sokéves tapasztalatával támogatja a kereskedelmi egységeket a különféle szolgáltatásokban:

 • előre összeállított ajtóobjektumok szállítása
 • projekttámogatás  
 • BIM-mel kapcsolatos kérdések megválaszolása
 • BIM-mel kapcsolatos tájékoztató események
   

Tudjon meg többet a BIM módszerről

Beépítési eszközök

Alkalmazások és eszközök a beépítéshez

A GEZE beépítési eszközökkel stresszmentesen és nyugodtan várhatja a projekt megvalósítását. Információk nyújtásával, összeállítási eszközökkel és a beépítést végző mérnököknek szóló speciális termékekkel támogatjuk mindennapi munkáját. Alkalmazásunknak köszönhetően számos GEZE eszköz állhat a rendelkezésére akár útközben is.

Powerturn ajtószámítógép képernyőkép

Powerturn ajtószámítógép képernyőkép

Powerturn ajtók számítása

Egyszerűen és gyorsan meghatározza, hogy a Powerturn melyik alkalmazási területekhez felel meg a leginkább: az online ajtókalkulátornak mindössze néhány bemenő adatra van szüksége ahhoz, hogy megadja az ajtószárnyak lehetséges szélességének és súlyának pontos specifikációit.

Tovább a Powerturn ajtószámításhoz

Automatikus ajtórendszerek konfigurálása a kábelezési tervvel együtt

A GEZE ügyfélportálon lehetősége nyílik az automatikus ajtórendszerek jól érthető megtervezésére és összeállítására. Az összeállítás befejezése után automatikusan megkapja a kábelezési tervet. Ezzel nemcsak leegyszerűsödik a tervezési folyamat: mivel a terveket meghatározott rendelésekhez kapcsolják, így a pontos dokumentáció összeállításához is segítséget nyújtanak. Ha szeretné most elindítani a tervezési folyamatot, egyszerűen csak jelentkezzen be az ügyfélportálunkra:

Tovább az automatikus ajtórendszerek összeállításához a GEZE ügyfélportálon

Eszköz forgóajtókhoz és íves tolóajtókhoz 

A GEZE ügyfélportálon lehetősége nyílik forgóajtók és íves tolóajtók jól érthető megtervezésére és összeállítására. Ha szeretné most elindítani a tervezési folyamatot, egyszerűen csak jelentkezzen be az ügyfélportálunkra:

Tovább forgóajtók és íves tolóajtók összeállításához a GEZE ügyfélportálon

MSW összeállítási eszköz

A kézi tolófalrendszerekhez (MSW) mindössze néhány adat alapján összetett projektek hozhatók létre. Az automatikusan létrehozott elrendezés és a részletes rajzok leegyszerűsítik és felgyorsítják a rendszer beépítését. Az összeállított MSW rendszerek ezután kényelmesen megrendelhetők közvetlenül az ügyfélportálunkon keresztül. 

Tovább a kézi tolófalrendszerek (MSW) összeállítását végző eszközhöz a GEZE ügyfélportálon

WinCalc

Az időtakarékos, könnyen használható és kényelmes WinCalc elvégzi az ablakrendszerek tervezéséhez tartozó összetett számításokat. A program segítségével elvégezheti a manuális és elektromos szellőzőablakok, füst- és hőelvezető ablakok és NRWG ablakok számításait, valamint megtervezheti a füst- és hőelvezetés megfelelő szünetmentes áramú vezérlőközpontját.

Bejelentkezés a GEZE ügyfélportálra

GEZEthermic

A GEZEthermic a GEZE tolóajtókra az EN ISO 1077-1:2006-09 szabványnak megfelelően számítja ki a hőátadási együtthatókat, az úgynevezett U-értékeket. AZ ebben a funkcióban meghatározott U-értékeket ezután felhasználhatja az energiaegyensúly számításához.

GEZEthermic letöltése (ZIP | 10,62 MB)

Kábelezés tervezése

Kábelezés tervezése © GEZE GmbH

Kábelezés tervezése

Amikor a WinCalc vezérlőközpont konfigurációból származó összeállítási eredményeket átadják a GEZE ügyfélportálnak, a felhasználók most a személyre szabott tulajdonságok adatainak megfelelően automatikusan kapnak egy kábelezési tervet is. Ezzel nemcsak leegyszerűsödik a tervezési folyamat. Mivel a terveket meghatározott rendelésekhez kapcsolják, így a pontos dokumentáció összeállításához is segítséget nyújtanak.

Bejelentkezés a GEZE ügyfélportálra

GEZEconnects

Leegyszerűsíti az automatikus ajtórendszerek összeállítását. Szoftverünk letöltésével vezeték nélküli kapcsolatot alakíthat ki egy számítógép és a GEZE által szállított automatikus ajtórendszerek között. Az ajtórendszer összes beállítása felhasználóbarát interfészünk segítségével alakítható ki és menthető el. Ezen kívül a diagnosztikai funkciók valós időben jelenítik meg az ajtórendszer legfontosabb funkcionális paramétereit.

GEZEconnects letöltése (ZIP | 107 MB)

Bejelentkezés a GEZE ügyfélportálra

A GEZE portál olyan eszközök széles választékát kínálja, amelyek segítségével könnyedén választhat termékkínálatunkból – például ilyen a nyílászárók tervezésére szolgáló összeállító eszköz. Ezen kívül lehetőséget nyújtunk arra is, hogy termékeinket közvetlenül online rendelje meg. Jelentkezzen be GEZE ügyfélportálunkra, és használja ki a szolgáltatásunk nyújtotta előnyöket.

Bejelentkezés a GEZE ügyfélportálra

Downloads

Információ a letöltéshez

A letöltési felületünkön hasznos dokumentumokat talál.

GEZE szerelési útmutatók

GEZE termékprospektusok

GEZE kapcsolási rajzok

GEZE szerviznyilatkozatok

GEZE Service

Hogyan segíthetünk Önnek?

Kérdései vagy javaslatai lennének? Számos módon léphet velünk kapcsolatba.

A GEZE házhoz megy. Az új GEZE Showmobile járművel

© GEZE GmbH

A GEZE 2007 óta „úton van", hogy bemutassuk legújabb termékeinket és megoldásainkat. A Showmobile már több ezer kilométert utazott Európán keresztül, és mára már fix ponttá vált számos forgalmazó, beépítést végző mérnök és partner eseménynaptárában.

Szórólap letöltése (PDF | 604 KB)

További információk a GEZE Showmobile-ról