Termékek és megoldások

Az ajtókkal és ablakokkal kapcsolatos termékek, rendszermegoldások és szerviz terén a GEZE a világelsők között szerepel. Vállalatunk széleskörű támogatást nyújt az épületekkel kapcsolatos mindenféle követelményekhez. Megoldásaink egyesítik magukban a sokféle funkciót, a biztonságot, a kényelmet és a dizájnt. Épületautomatizálási és hálózatba kötési szakértelmünkkel felokosítjuk épületét. Ebben az első elképzelésektől a megvalósításon át egészen a személyre szabott megoldásokig, szervizig és karbantartásig minden téren támogatjuk Önt.

Családi vállalat

Globális siker

A GEZE GmbH székhelye

1863 óta globálisan sikeres és nyereséges családi vállalatként működünk. Ügyfeleink világszerte elégedettek munkánk szakmai színvonalával, valamint termékeink komfortfokozatával és dizájnjával. Ragaszkodunk hagyományos minőségi elveinkhez, ugyanakkor nyitottak vagyunk a legújabb trendekre és piacokra is, amelyeket élénk kíváncsisággal és dinamikusan közelítünk meg. Annak érdekében, hogy olyan épületeket alkossunk, amelyekben az emberek szeretnek élni és dolgozni, célként tűztük ki magunk elé az épülettechnika digitális hálózatba kötésének jelentős fejlesztését.

További információk a vállalatról<br/> A GEZE 150 éve

213

telephely

22

ország

159

év a GEZE életében

Telephelyek

Világszerte több mint 3000 embert foglalkoztatunk, és a jövőben ez a szám várhatóan tovább nő. Leonbergben található nemzetközi központunk mellett 37 leányvállalatunk működik világszerte – így mindig közel lehetünk ügyfeleinkhez, és helyben kínálhatunk kiváló szolgáltatásokat.

Ugrás a telephelyek oldalára