Showmobile

GEZE Showmobile körúton

A GEZE cégnél a mobilitás mindenekelőtt elsőbbséget élvez. Hogy mennyire vagyunk agilisek, azt nem csak innovatív termékeink és szolgáltatásaink bizonyítják: GEZE Showmobile járművünk bejárja egész Európát, hogy bemutassa legújabb termékeinket és megoldásainkat.

A GEZE egész Európában mobilis a Showmobile-nak köszönhetően

Az északtól délig és kelettől nyugatig terjedő körutunkon a GEZE showmobile járműveink összesen 370 000 km-t tettek meg 2007 óta, számtalan lenyűgöző helyet látogattak meg, és feledhetetlen élményekben részesültek.

Az elmúlt években a GEZE Showmobile nem csak Németországban volt körúton, hanem az egész európai kontinensen is.

A GEZE Showmobile megállt Olaszországban, a balti államokban, Magyarországon, Görögországban, Bulgáriában, Szerbiában, Ausztriában, Finnországban, Norvégiában, Svédországban, Romániában, Lengyelországban, Horvátországban, Boszniában, Szlovéniában, Törökországban, Ukrajnában, Spanyolországban, Franciaországban, Macedóniában és Svájcban ... számos országot többször is meglátogatott. Végül is egy újbóli találkozás ugyanolyan kellemes élmény, mint új helyeket megismerni.

Valódi figyelemfelkeltő esemény

A megközelítőleg 7,5 méter hosszú, 2,3 méter széles és három méter magas, négy tonnás Showmobile valódi figyelemfelkeltő látványosság. A kompakt, mégis sokoldalú jármű a jelenlegi az ajtó-, ablak- és biztonságtechnikai innovációkkal és épületautomatizálási megoldásainkkal van felszerelve.

Itt található további információkat a GEZE Showmobile-ról:

GEZE Showmobile tájékoztató (PDF | 604 KB)

Tapasztalja meg első kézből a GEZE megoldásokat

A GEZE Showmobile további körutakat tervez Németországban és Európában!
Mellesleg: Könnyen és zökkenőmentesen foglalhatja le a GEZE Showmobile-t eseményekhez.

Lépjen kapcsolatba velünk