Ipari megoldások

Oktatás – épületirányítási rendszerek, amelyek funkcionálisak, hívogatók és biztonságosak

Akadálymentes ajtók, megelőző tűzvédelem és védelem a vandalizmus ellen: csak néhány kulcsszó, amely az oktatásban alakítja az ajtók, ablakok és biztonságtechnikák iránti igényeket. A GEZE megérti ezeket az igényeket, és a projekt minden szakaszában egyéni, megoldásorientált tanácsokkal szolgál.

Innovatív épületirányítási rendszerek az oktatás számára

Az óvodákban, általános és középiskolákban használatos architektúrának funkcionálisnak, hívogatónak és biztonságosnak kell lennie. Az ajtók és ablakok például fontos szerepet játszanak a tűzvédelemben és a szellőztetésben. A GEZE emelőkaros motorjai kényelmessé teszik a napi szellőztetést, akár több száz ablak esetében is. Emellett a megelőző tűzvédelem terén biztonságossá teszik a füst elvezetését, miközben reteszelőrendszerek fokozzák a betörés elleni védelmet.

A mindenki számára biztosított akadálymentesség minden oktatási intézmény tervezésének részét képezi. Automata tolóajtók és nyílóajtók biztosítják, hogy a diákok külső segítség nélkül léphessenek be az épületbe. Az ajtók automatikus nyitását kiegészítő érzékelők segítik, a szabadonfutói funkció pedig minimális erő kifejtése mellett teszi lehetővé az ajtó nyitását.

Másik fontos szempont, hogy az integrált ajtócsukók biztosítják, hogy az ajtók és ablakok teremtsenek lehetőséget a vandalizmusra.

A GEZE megérti az óvodák, általános és középiskolák épületirányítási rendszereivel szemben támasztott elvárásokat, és a projekt valamennyi szakaszában támogatást nyújt Önnek.