Vezető szolgáltató

GEZE: Termékek, rendszermegoldások és szolgáltatások ajtókhoz és ablakokhoz

A GEZE az innováció, a kiváló minőség és a teljes körű épületgépészeti támogatás szinonimája – az első ötlettől kezdve a tervezésen, megvalósításon, sorozatgyártáson és testre szabott rendszermegoldásokon keresztül egészen az egyedi szervizelésig és karbantartásig. Az ajtók, ablakok és biztonságtechnikai megoldások széles választékát kínáljuk, és élen járunk a digitális hálózatba kötött épületautomatizálás terén.

Automata ajtók akadálymentesítéshez vagy tűzvédelemhez, ablakmozgató motorok természetes szellőzéshez vagy tűz esetén a füst- és hőelvezetéshez, ajtók és ablakok digitális hálózatba kötése az épületautomatizáláshoz – ez csak néhány példa szolgáltatási portfóliónkból. Célunk, hogy élhető épületeket alkossunk, amelyek magas komfortfokozatot és fokozott biztonságot kínálnak.

Tovább

Termékek és megoldások a következőkhöz:

Last Item Background
Egyedi megoldások az épületéhez Irodakomplexumok, kórházak vagy bevásárlóközpontok – itt találhatja meg a megfelelő megoldásokat épületéhez funkcionalitás, kényelem és esztétikum tekintetében.
Családi vállalat

Globálisan sikeres

A GEZE GmbH székhelye

1863 óta globálisan sikeres és nyereséges családi vállalatként működünk. Ügyfeleink világszerte elégedettek munkánk szakmai színvonalával, valamint termékeink komfortfokozatával és dizájnjával. Hagyományos minőségi elveink megőrzése mellett mindig nyitottak vagyunk a legújabb trendekre és piacokra is, amelyeket élénk kíváncsisággal és dinamikusan közelítünk meg. Az élhető épületek fejlesztése érdekében élen járunk a digitális hálózatba kötött épülettechnikák kutatása terén.

További információk a vállalatról

A GEZE 160 éve

213

telephely

22

ország

160

év a GEZE életében

Világszerte több mint 3000 embert foglalkoztatunk, és a jövőben ez a szám várhatóan tovább nő. Nemzetközi központunk Leonbergben található. Emellett világszerte 37 leányvállalatunk működik: Így szolgáltatási elveinkhez hűen mindig közel lehetünk ügyfeleinkhez, és a helyszínen kínálhatunk kompromisszumoktól mentes szolgáltatásokat.

Ugrás a telephelyek oldalára