Szerviz és eredeti alkatrészek

Átfogó szervizmegoldások a GEZE-től

Az egyik legfőbb célkitűzésünk a folyamatosan megbízható és hatékony ügyfélszolgálat. Ezért a GEZE egyedi és személyre szabott szolgáltatásokat kínál Önnek. Tanácsadást nyújtunk a termékeiről és szolgáltatásairól a teljes életciklus alatt. Személyes tanácsadás keretei között találjuk meg az Ön számára megfelelő megoldást.

Az EU építési termékekről szóló új rendelete

Megfelelőségi nyilatkozat új termék igazolására

Az EU építési termékekről szóló új rendelete (CPR-rendelet) 2013. július 1-jén lépett hatályba. Ez a jelenleg hatályos szabályozás, amely a korábbi BPR (építési termékekről szóló irányelv) helyébe lépett. A CPR-rendelet csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyekre van érvényes harmonizált európai termékszabvány. Az alábbiakat érinti:

  • GEZE ajtózárók - hEN: EN 1154
  • GEZE beépített teliüveg rendszerű nyílóajtók - hEN: EN 14351
  • GEZE biztonságtechnika - hEN: EN 179, EN 1125
  • GEZE SHEV - hEN: EN 12101-2

A rendelet legtöbb módosítása a gyártói „megfelelőségi nyilatkozatra” vonatkozik. Ez váltja fel a korábban alkalmazott megfelelőségi nyilatkozatot, és a termék konkrét és igazolható teljesítményét írja le. A CE-jelölés kötelezettségét szintén kiterjesztették.

TOVÁBB A MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZATOKHOZ
Módosítás és modernizálás

Tanácsadástól beépítésig

Szakértői csapatunk segít Önnek, ha szeretné átalakítani az elavult berendezéseket.

Szakértői csapatunk segít Önnek, ha szeretné átalakítani az elavult berendezéseket. © Karin Fiedler / GEZE GmbH

Általánosságban véve, az épülettechnika várható élettartama és hasznos életciklusa mindig rövidebb, mint az épület valós élettartama. Ám az új szabványok és jogszabályok megváltoztatják az elvárásokat, különösen az épületek biztonságára vonatkozóan.

A GEZE segítséget nyújt az elavult berendezések módosításához, így javítani tudja rendszerei hasznosságát és biztonságát. A modernizációval a termékeket a legutóbbi műszaki szabványok szintjéig hozzuk fel. Ezen felül a legfontosabb funkcionális alkatrészek utólagosan úgy felfejleszthetők, hogy javuljanak a működési tulajdonságaik. A GEZE előremutató termékmegoldásokat és hosszú távú szakértelmet kínál.

GEZE szerviz – Az Ön szolgálatára, bárhol is legyen!