Services

GEZE szolgáltatások

A GEZE-nél célunk az Ön hosszú távú elégedettsége, és azt szeretnénk, ha termékeink megbízhatóan és hiánytalanul teljesítenék az Ön igényeit. Ezért helyezünk nagy hangsúlyt az átfogó tanácsadásra és szolgáltatásokra a teljes projektciklus alatt. Az alábbiakban megtalálja számos szolgáltatásunk listáját.

Szerviz és eredeti alkatrészek

Megoldásra irányuló szolgáltatás - gyors, szakszerű és személyre szabott

Személyre szabott szolgáltatásainkkal segítséget nyújtunk Önnek a rendszerei összekapcsolásához, kezeléséhez és karbantartásához. Számíthat a tanácsainkra akár módosítani, akár modernizálni szeretne, és segítünk beszerezni a pótalkatrészeket is.

Szervizmegállapodások
Webhely teaser kép szervizmegállapodások

GEZE a helyszínen!

A GEZE személyre szabott Szervizmegállapodásokat ajánl a rendszereihez: a rendszeres karbantartástól a gyors vészhelyzeti hibaelhárításig.

Írjon nekünk

Online szervizmegállapodások

Technikusra van szüksége?

GEZE szervizjárművek, Németország

© GEZE GmbH

A GEZE lehetőséget kínál Önnek arra, hogy könnyen és megbízhatóan online leadja a megbízását a projektekhez. Kérjük, figyelmesen töltse ki az online megrendelést. Amint megkapjuk, küldünk róla Önnek egy visszaigazolást. Ha nincsenek további kérdései, a megrendelést továbbítjuk szerviztechnikusaink felé, akik feldolgozzák.

Ha sürgős kérdései merülnek fel, hívja a GEZE szerviz forródrótot: +36-30-929-8218

Írjon nekünk

Módosítás és modernizálás

Tanácsadástól beépítésig

GEZE Service Shooting 2022

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

Általánosságban véve, az épülettechnika várható élettartama és hasznos életciklusa mindig rövidebb, mint az épület valós élettartama. Ám az új szabványok és jogszabályok megváltoztatják az elvárásokat, különösen az épületek biztonságára vonatkozóan.

A GEZE segítséget nyújt az elavult berendezések módosításához, így javítani tudja rendszerei hasznosságát és biztonságát. A modernizációval a termékeket a legutóbbi műszaki szabványok szintjéig hozzuk fel. Ezen felül a legfontosabb funkcionális alkatrészek utólagosan úgy felfejleszthetők, hogy javuljanak a működési tulajdonságaik. A GEZE előremutató termékmegoldásokat és hosszú távú szakértelmet kínál.

Eszközök és segédanyagok

Eszközök és segédanyagok a GEZE termékek: tervezéséhez és beépítéséhez

A személyes tanácsadás mellett számos olyan alkalmazással és eszközzel is támogatni tudjuk Önt, amelyeket mindennapi munkája során felhasználhat az épületirányítási rendszerek tervezéséhez, beépítéséhez és karbantartásához: például ilyen a Powerturn összeállítása, az ablakok rendszertervezésének kiszámítása, vagy ajtók nagy választékának tervezése és összeállítása. A GEZE YouTube csatornája emellett sok hasznos videót kínál a GEZE termékek beépítésével kapcsolatban.

Tovább a GEZE eszközökhöz és segédanyagokhoz

Beépítési és tervezési eszközök

Powerturn ajtók számítása

Powerturn ajtók számítása

Powerturn ajtók számítása

Egyszerűen és gyorsan meghatározza, hogy a Powerturn melyik alkalmazási területekhez felel meg a leginkább: az online ajtókalkulátornak mindössze néhány bemenő adatra van szüksége ahhoz, hogy megadja az ajtószárnyak lehetséges szélességének és súlyának pontos specifikációit.

Tovább a Powerturn ajtószámításhoz

Automatikus ajtórendszerek konfigurálása a kábelezési tervvel együtt

A GEZE ügyfélportálon lehetősége nyílik az automatikus ajtórendszerek jól érthető megtervezésére és összeállítására. Az összeállítás befejezése után automatikusan megkapja a kábelezési tervet. Ezzel nemcsak leegyszerűsödik a tervezési folyamat: mivel a terveket meghatározott rendelésekhez kapcsolják, így a pontos dokumentáció összeállításához is segítséget nyújtanak. Ha szeretné most elindítani a tervezési folyamatot, egyszerűen csak jelentkezzen be az ügyfélportálunkra:

Tovább az automatikus ajtórendszerek összeállításához a GEZE ügyfélportálon

Eszköz forgóajtókhoz és íves tolóajtókhoz 

A GEZE ügyfélportálon lehetősége nyílik forgóajtók és íves tolóajtók jól érthető megtervezésére és összeállítására. Ha szeretné most elindítani a tervezési folyamatot, egyszerűen csak jelentkezzen be az ügyfélportálunkra:

Tovább forgóajtók és íves tolóajtók összeállításához a GEZE ügyfélportálon

MSW összeállítási eszköz

A kézi tolófalrendszerekhez (MSW) mindössze néhány adat alapján összetett projektek hozhatók létre. Az automatikusan létrehozott elrendezés és a részletes rajzok leegyszerűsítik és felgyorsítják a rendszer beépítését. Az összeállított MSW rendszerek ezután kényelmesen megrendelhetők közvetlenül az ügyfélportálunkon keresztül. 

Tovább a kézi tolófalrendszerek (MSW) összeállítását végző eszközhöz a GEZE ügyfélportálon

WinCalc

Az időtakarékos, könnyen használható és kényelmes WinCalc elvégzi az ablakrendszerek tervezéséhez tartozó összetett számításokat. A program segítségével elvégezheti a manuális és elektromos szellőzőablakok, füst- és hőelvezető ablakok és NRWG ablakok számításait, valamint megtervezheti a füst- és hőelvezetés megfelelő szünetmentes áramú vezérlőközpontját.

Bejelentkezés a GEZE ügyfélportálra

GEZEthermic

A GEZEthermic a GEZE tolóajtókra az EN ISO 1077-1:2006-09 szabványnak megfelelően számítja ki a hőátadási együtthatókat, az úgynevezett U-értékeket. AZ ebben a funkcióban meghatározott U-értékeket ezután felhasználhatja az energiaegyensúly számításához.

GEZEthermic letöltése (ZIP | 10.62 MB)

LogiKal adatcsomag

Homlokzatok tervezése, számítása, építése és megrendelése során jól használhatóak a GEZE termékekre vonatkozó adatok az Orgadata, BMEcat és Datanorm programokból. A GEZE termékek műszaki adatai egy kattintással csomagmegoldásként beemelhetők a számításokba és a tervezésbe, illetve beépíthetők a további gyártási folyamatokba is. A speciális igények is könnyen teljesíthetők. Akár összetett rendszerek is egyszerűen megtervezhetők és legyárthatók anélkül, hogy műszaki nehézséget okoznának.

Kérje GEZE adatcsomagját az Orgdata-tól vagy forduljon hozzánk:

Tovább az Orgadata-ra

Kábelezés tervezése

Kábelezés tervezése © GEZE GmbH

Kábelezés tervezése

Amikor a WinCalc vezérlőközpont konfigurációból származó összeállítási eredményeket átadják a GEZE ügyfélportálnak, a felhasználók most a személyre szabott tulajdonságok adatainak megfelelően automatikusan kapnak egy kábelezési tervet is. Ezzel nemcsak leegyszerűsödik a tervezési folyamat. Mivel a terveket meghatározott rendelésekhez kapcsolják, így a pontos dokumentáció összeállításához is segítséget nyújtanak.

Bejelentkezés a GEZE ügyfélportálra

GEZEconnects

Leegyszerűsíti az automatikus ajtórendszerek összeállítását. Szoftverünk letöltésével vezeték nélküli kapcsolatot alakíthat ki egy számítógép és a GEZE által szállított automatikus ajtórendszerek között. Az ajtórendszer összes beállítása felhasználóbarát interfészünk segítségével alakítható ki és menthető el. Ezen kívül a diagnosztikai funkciók valós időben jelenítik meg az ajtórendszer legfontosabb funkcionális paramétereit.

GEZEconnects letöltése (ZIP | 107 MB)

GEZE ajtójegyzék kezelése

Az ajtójegyzékek általában az ajánlat szövegének vázlatához adnak támpontot, mivel segítségükkel az összes ajtó követelménye a lehető legátfogóbban összegyűjthető. A GEZE ajtójegyzék kitöltése közben a felhasználóknak nagy segítséget nyújt az egyértelmű menünavigáció, a megjegyzés-mezők és a kényelmi funkciók. Ugyanakkor a számos magyarázat támaszt jelent a döntéshozatalhoz. A GEZE egyszerűen használható megoldást nyújt a felhasználóknak. 

Bejelentkezés a GEZE ügyfélportálra

Vállalatunkról, termékeinkről és szolgáltatásainkról szóló tájékoztatás

A letöltési felületünkön anyagok széles körét találja meg. További termékinformációk a GEZE vásárlói portálon olvashatók. Ha további információkra lenne szüksége, vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

Tovább a GEZE letöltési területre

Kapcsolat

Hogyan segíthetünk Önnek?

Kérdései vagy javaslatai lennének? Számos módon léphet velünk kapcsolatba.

Kapcsolat

GEZE Központ +36-30-548-7550 Építész hotline +36-30-561-6627 Hibabejelentés +36-30-929-8218

Átfogó és felhasználóbarát

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

Annak érdekében, hogy még jobb és átfogóbb szolgáltatást nyújtsunk Önnek, szolgáltatások, alkalmazások és portálok nagy választékát kínáljuk, hogy Ön még kényelmesebben és még több felhasználási lehetőség közül választhasson.

GEZE VÁSÁRLÓI PORTÁL

Hozzáférés kérése