Esettanulmányok

Az üveg válaszfalrendszerek kihangsúlyozzák a Novotel Hotel Heathrow szokatlan kialakítását

Ha átnézi a londoni Heathrow repülőtérnél található Novotel értékeléseit, az „új, tiszta, kényelmes” szokásos megjegyzések mellett meglepően gyakran jelennek meg olyan kifejezések, mint a „modern dizájn” és a „szokatlan légkör”. A vendégértékelések a GEZE termékeinek, például üveg válaszfalendszerünknek és automatikus tolóajtóinknak is köszönhetők.

A GEZE részt vesz a projekt minden fejlesztési szakaszában

A GEZE részt vesz a projekt minden fejlesztési szakaszában, hogy optimálisan támogathassa ügyfeleit. Különösen, ha különleges tervezési és esztétikai igények vannak, mivel ezzel elkerülhető a felesleges és néha fáradságos átdolgozás. Ehhez Global Account Managementet (GAM) használunk, amely támogatja ügyfeleinket a projekt kezdetétől a folyamatos szolgáltatásig és karbantartásig. A szállodacsoportért felelős GEZE UK GAM csapata már a kezdetektől fogva szorosan együttműködött a Nine Group építőkkel és fejlesztőkkel, a londoni Koncept Interior Design belsőépítészeivel és a kenti székhelyű vaskereskedővel, a Franchi plc-vel.

A GEZE UK teljes csapata szorosan együttműködött a projektben, az értékesítéstől és a disztribúciótól a szolgáltatásig és a pénzügyig, együtt dolgoztak az ügyfél speciális igényeinek kielégítésére, helyszíni látogatásokat végeztek és tanácsokat adtak a telepítéseinkkel kapcsolatos kérdésekben. Az eredmény egy nagyon lenyűgöző szálloda lett, amely valóban emeli a mércét az ágazaton belül. Ez egy számos mesés tulajdonsággal rendelkező szálloda, amely egyértelműen bizonyítja, hogy a megfizethető luxus elérhető.

Andy Howland, a GEZE UK értékesítési és marketing igazgatója

Automatikus tolóajtók a szálloda bejáratánál - a GEZE Slimdrive-val

Az első benyomásokról van szó, különösen azon szállodáknál, amelyek elsősorban le szeretnék nyűgözni vendégeiket, másodsorban pedig kényelmesen és akadálymentesen akarják fogadni őket. Ezért egy jó szállodának funkcionális és biztonságos ajtókra van szüksége, amelyek a dizájnhoz is illeszkednek, és lehetőleg „láthatatlanul” járulnak hozzá a vendégek kényelméhez. A GEZE Slimdrive SL NT tökéletesen megfelel ezeknek az igényeknek: automata lineáris tolóajtórendszer a vészkijáratokhoz, amely ideális a legnagyobb design elvárásokkal rendelkező üveghomlokzatokhoz is. A mindössze 7 cm magasságú, ide telepített Slimdrive szinte láthatatlan, csendesen működik, ugyanakkor akár 125 kg-os súlyokat is képes mozgatni. A Slimdrive ideálisan alkalmazható nagy forgalmú épületekben, például a Novotelben, amely közvetlenül a Heathrow repülőtéren található. Az ajtókon lévő érzékelők garantálják a biztonságot, így a gyermekek keze vagy az ajtóban álló emberek nem szorulnak be a tolóajtókba.

Automata tolóajtók - a GEZE Slimdrive üdvözli a szálloda vendégeit

Automata tolóajtónk ideálisan illeszkedik a recepcióihoz vezető lépcsőhöz, és a baldachin előtetővel együtt lenyűgöző élményt nyújt a szállodába való belépés során.

A GEZE kézi tolófalrendszereinek köszönhetően sokféle térelválasztási design elérhető

A szálloda belsejében a bár és az étterem között lévő válaszfal azonnal feltűnik. Itt testreszabott kézi tolófalrendszerünk (MSW) segít megnyitni vagy felosztani a helyiséget különböző célokra, például magánrendezvényekhez vagy reggelihez. Az – összesen kilencen darab – üvegezett panel harmonizál az ég és a felhők természetes formáival és mintáival, és tökéletesen illik a szoba tágas hangulatához. A GEZE által kifejlesztett SmartGuide görgős rendszerrel minden szárnyas változat kényelmesen, egyszerűen és rendkívül felhasználóbarát módon valósítható meg. Az intelligens üveg válaszfalrendszer lehetővé teszi a tágas, kortárs építészeti megoldások következetes megalkotását, és referenciaként szolgál a bár és az étterem egyedi designjában.

Tudjon meg többet a kézi tolóajtó rendszerekről

Üveg válaszfalrendszer

Változtatható és könnyen kezelhető üveg válaszfalrendszerünk lehetővé teszi, hogy ugyanazt a helyet sokféle módon konfigurálják, nagy erőfeszítések nélkül, és anélkül, hogy a hely korlátozottnak érződne.

A biztonságos és csendes ajtócsukás fontos a szálloda vendégeinek kényelme érdekében

Az egyénileg beállítható záróerő segít csökkenteni a zajokat, amikor az emberek belépnek a szobába vagy elhagyják azt.

GEZE TS 2000 ajtócsukó © GEZE GmbH

A szállodák számos ajtóval rendelkeznek, sokféle kielégítendő igénnyel, és ez alól a Novotel Heathrow sem kivétel. A szálloda több mint 166 szobával, edzőteremmel, könyvtárral, tárgyalókkal, étteremmel és egy tetőtéri bárral rendelkezik, amely a repülőtér kifutópályájára néz. A „nyugalom” és a „zajcsökkentés” a legfontosabb a szálloda vendégei számára – különösen egy repülőtér közelében. A szállodákban gyakran hallani csapódni az ajtókat, amikor a vendégek elhagyják a szobájukat. Itt azonban nem: a GEZE ajtócsukóit használták az összes ajtón annak biztosítására, hogy csendesen záródjanak, és így ne zavarják a szálloda többi vendégét. Ez az állítható záróerőnek köszönhetően érhető el, amelyet az ajtó súlyától függően egyedileg lehet beállítani. Ugyanakkor biztosítják az ajtók biztonságos zárását, hogy megfeleljenek a törvényes tűzvédelmi előírásoknak.