Vezető szolgáltató

GEZE: Termékek, rendszermegoldások és szolgáltatások ajtókhoz és ablakokhoz

A GEZE az innováció, a kiváló minőség és a teljes körű épületgépészeti támogatás szinonimája – az első ötlettől kezdve a tervezésen, megvalósításon, sorozatgyártáson és testre szabott rendszermegoldásokon keresztül egészen az egyedi szervizelésig és karbantartásig. Az ajtók, ablakok és biztonságtechnikai megoldások széles választékát kínáljuk, és élen járunk a digitális hálózatba kötött épületautomatizálás terén.

Automata ajtók akadálymentesítéshez vagy tűzvédelemhez, ablakmozgató motorok természetes szellőzéshez vagy tűz esetén a füst- és hőelvezetéshez, ajtók és ablakok digitális hálózatba kötése az épületautomatizáláshoz – ez csak néhány példa szolgáltatási portfóliónkból. Célunk, hogy élhető épületeket alkossunk, amelyek magas komfortfokozatot és fokozott biztonságot kínálnak.

Termékek és megoldások a következőkhöz:

Last Item Background
Egyedi megoldások az épületéhez Irodakomplexumok, kórházak vagy bevásárlóközpontok – itt találhatja meg a megfelelő megoldásokat épületéhez funkcionalitás, kényelem és esztétikum tekintetében.
Friss hírek

Legfrissebb híreink

A legújabb innovációk áttekintése a GEZE világából tweetjeinkben

Híreink a hírolvasóban is elérhetők

Ugrás a Twitter-hírcsatornánkra
Családi vállalat

Globálisan sikeres

Főhadiszállás, GEZE GmbH, Üzemi terület, Igazgatási épület I, Vállalati terület, Igazgatási épület II, Külső felvétel, Leonbergi telephely, Iroda-előpület I, Gyártás I, Ptermelés I

1863 óta globálisan sikeres és nyereséges családi vállalatként működünk. Ügyfeleink világszerte elégedettek munkánk szakmai színvonalával, valamint termékeink komfortfokozatával és dizájnjával. Hagyományos minőségi elveink megőrzése mellett mindig nyitottak vagyunk a legújabb trendekre és piacokra is, amelyeket élénk kíváncsisággal és dinamikusan közelítünk meg. Az élhető épületek fejlesztése érdekében élen járunk a digitális hálózatba kötött épülettechnikák kutatása terén.

További információk a vállalatról

A GEZE 150 éve

213

telephely

22

ország

160

év a GEZE életében

Világszerte több mint 3000 embert foglalkoztatunk, és a jövőben ez a szám várhatóan tovább nő. Nemzetközi központunk Leonbergben található. Emellett világszerte 37 leányvállalatunk működik: Így szolgáltatási elveinkhez hűen mindig közel lehetünk ügyfeleinkhez, és a helyszínen kínálhatunk kompromisszumoktól mentes szolgáltatásokat.

Ugrás a telephelyek oldalára