Szakértői előadások az ajtó-, ablak- és biztonságtechnikáról

Az élhető épületek tervezése és kialakítása mindig jelentős kihívást jelent, és számos kérdést vet fel a tervezők, építészek és a beépítést végző szakemberek részéről. Szakértői előadásainkban a GEZE szakemberei értékes tippeket adnak olyan aktuális témákkal kapcsolatban, mint például tűzvédelem, természetes szellőzés, digitális belépésvezérlő rendszerek és professzionális ajtótervezés – gyakorlati példákkal és megoldásokkal illusztrálva.

Digitális belépésvezérlő rendszerek – hatékony megoldások a kiskereskedelmi szektor számára

A GEZE Számlálóval kiegészített automata ajtók belépésvezérlő rendszert alkotnak

A GEZE Számlálóval kiegészített automata ajtók belépésvezérlő rendszert alkotnak

Számos bolttulajdonos küzd azzal a problémával, hogyan szabályozza az üzlet területén tartózkodó emberek számát. A „Digitális belépésvezérlés – Az eladótér területén megengedett létszám államilag meghatározott felső határának való biztonságos megfelelés” című szakértői előadásunk választ ad a kérdésekre. Ebben az előadásban szakértőnk elmagyarázza a GEZE Számláló belépésvezérlő rendszer működését, kitérve az általa kínált számos előnyre, illetve arra, miért lesznek hasznosak ezek az előnyök a járványügyi jogi korlátozások feloldása után is.

TEKINTSE MEG MOST

Tippek a hatékony légcsere eléréséhez természetes szellőzés által

Az automata ablakok kényelmes, természetes szellőzést biztosítanak.

Az automata ablakok kényelmes, természetes szellőzést biztosítanak.

Manapság fokozottan figyelünk rá, hogy a zárt térben növekszik a fertőző vírusok levegőben történő átadásának kockázata. De pontosan hogyan biztosíthatjuk az iskolák, óvodák, cégek és irodák hatékony légcseréjét? Szakértőink hasznos tippekkel szolgálnak az épületek természetes szellőzésének minimális erőfeszítéssel és kis befektetéssel való megvalósításához, növelve a légutánpótlást és hozzájárulva a helyiség egészséges klímájához.

TIPP: GEZE MEGOLDÁSOK A TERMÉSZETES SZELLŐZÉSRE (PDF | 0,97 MB)

Tekintse meg most

Épületmegoldások: Fedezze fel a GEZE új megoldásait

Vessen egy pillantást új termékkínálatunkra, amelyet először a BAU Online vásáron mutattunk be. Fedezze fel az ajtó-, ablak- és biztonságtechnika területén kínált új megoldásainkat videón, vagy szakmai vásárunk weboldalán:

  • Digitális belépésvezérlés a GEZE Számlálóval
  • FA GC 170 rádiós bővítőkészlet ajtórögzítő rendszerekhez
  • PECdrive automata tolóajtó rendszer IP65 védelemmel és fokozott korróziógátlással
  • Hermetikusan záró GEZE MCRdrive tolóajtó rendszer
  • A TÜV által tanúsított IQ box Safety a legmagasabb szintű, akár 4-es védelmi osztályú biztonságot nyújt a motoros működtetésű ablakok számára
  • F 1200+ automatikus bukó-nyíló felszerelés nagyméretű ablakokhoz
  • ... és még ennél is több!

Tipp: A termékkatalógusainkban felfedezheti professzionális megoldásainkat, amelyek még élhetőbbé teszik az épületeket.

FEDEZZE FEL MOST