Találja meg az igényeinek megfelelő tolóajtó vasalatot – a GEZE segít Önnek.

Az üvegtől a fáig vagy a műanyagig – a tolóajtók lehetővé teszik az iroda vagy a lakótér egyedi, rugalmas és funkcionális térelválasztását. A tolóajtók sokféle alkalmazásban használhatók, hogy megfeleljenek a tolóajtó vasalatokra vonatkozó specifikációk széles skálájának. A megfelelő vasalatrendszer kiválasztása elengedhetetlen a tolóajtó sima és gördülékeny működéséhez. A vasalatrendszer egy sínből áll, amelynek a belsejében görgő fut. A GEZE tolóajtó vasalatok biztosítják a tolóajtó sima és gördülékeny működését. Átfogó termékkínálatunk segít abban, hogy az ajtók finoman csússzanak, és csendesen nyíljanak és csukódjanak, még nagy terhelés esetén is.

GEZE tolóajtó vasalatok – rendkívül ellenállóak és rugalmasan használhatók

GEZE Perlan 140 Duosync tolóajtó vasalat nagy forgalmú tolóajtókhoz belső alkalmazásokban

GEZE megoldás nagy forgalmú tolóajtókhoz belső alkalmazásokban: GEZE Perlan 140 Duosync – a szinkronban nyíló kétszárnyú üvegajtók tolóajtó vasalata. © GEZE GmbH

Akár az átjárók válaszfalaként, akár térelválasztóként, beépített szekrények elválasztásaként, vagy kültéri használat esetén – a tolóajtók rugalmas tervezést és nagyfokú alkotói szabadságot tesznek lehetővé. A tolóajtók válaszfalként való használatának legnagyobb előnye a kialakítás. Az üveg tolóajtók hozzájárulnak a világos helyiségek kialakításához, amelyek nem érződnek korlátozottnak. Nyitva hagyhatók zavaró vizuális tényező létrehozása nélkül, szükség szerint bezárhatók, és telepítésük nem igényel sok helyet. Ezenkívül az integrált behúzáscsillapítású tolóajtó vasalatoknak köszönhetően a tolóajtók csendesen nyílnak a nagyobb kényelem érdekében.

A kifinomult technológia, a kiváló minőségű anyagok és a tolóajtó vasalatok első osztályú kivitelezése garantálja a görgős rendszer pontos, kíméletes és csendes mozgását, ami a tartórendszereket rendkívül tartóssá és hosszú élettartamúvá teszi.

Különböző tolóajtó vasalatokra van szükség a tolóajtó típusától és használatától függően. Ezért összeállítottuk tolóajtó vasalat termékkínálatunk áttekintését, bemutatva a Levolan, Perlan, Rollan és Apoll termékcsaládok közötti különbségeket. Olyan speciális tolóajtó vasalat igényei vannak, amelyeket nem tud kielégíteni egyik termékünk sem? Lépjen kapcsolatba velünk; az Ön igényeire szabott megoldásokat is kínálunk.

További információk a térelválasztási lehetőségekről

Öt kérdés, amely segít megtalálni a megfelelő tolóvasalat rendszert

Többféle specifikáció és tolóajtó vasalat bőséges kínálatából választhat, növelve az összetettséget a tervezők számára. Válaszoljon az alábbi öt kérdésre, és mi segítünk megtalálni az igényeinek megfelelő rendszert a GEZE tolóajtó vasalatok termékkínálatából.

Vasalatrendszer tulajdonságok – közvetlen összehasonlítás

  Rollan Levolan Perlan Perlan AUT/NT (toló árnyékoló) Apoll
Szárnysúly (max.) legfeljebb 80 kg legfeljebb 120 kg legfeljebb 140 kg legfeljebb 140 kg legfeljebb 600 kg
Szárnysúly (max.) behúzáscsillapítással legfeljebb 40 kg nincs korlátozás legfeljebb 80 kg - -
Szárny anyaga (preferáltan) Fa Üveg Fa és üveg Fa Összes
Korrózióvédelem 1. osztály 3. osztály 2. osztály 4. osztály magas
Alkalmazási hely beltérben beltérben Igen, beltérben és kültéren Igen, beltérben és kültéren kültéren
Automatizálás Nem Nem Igen Igen Nem
Fali és mennyezeti rögzítéshez Igen Igen Igen Igen Igen
Egyszárnyú és többszárnyú ajtórendszerek Igen Igen Igen Igen Igen