Esettanulmányok

Lépjen be a milánói CityLife Shopping District bevásárlóközpontba – GEZE automata ajtókon keresztül.

A milánói CityLife Shopping District napjaink egyik legérdekesebb városfejlesztési és építészeti projektje. Az új lakó- és üzleti negyed örökre megváltoztatja a modern Milánó arculatát. A látványos Shopping District látogatóit GEZE automata ajtók fogadják.

Modern építészet: A CityLife Shopping District Milánóban

A CityLife Shopping Districthez a korábbi Fiera Milano kiállítóközpont hasonló elnevezésű területén át vezető gyalogos övezeten keresztül juthatunk el. A CityLife Shopping District lenyűgöző terveit a híres Zaha Hadid Architects építésziroda készítette. A háromszintes bevásárlóközpontban divatüzletek, szórakozási lehetőségek, bárok és éttermek kaptak helyet. A vásárlási lehetőséget kínáló több mint 100 üzlet, a mozi és az éttermek életteli hangulatot adnak ennek az igényes városfejlesztési projektnek.

Mi, a GEZE Italia munkatársai rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehettünk ennek a nagy presztízsű projektnek. Az általunk kínált megoldások a piacon fellelhető lehetőségek közül a leginnovatívabbnak számítanak, és örömünkre szolgál, hogy az építésziroda minket is bevont a kivitelezésbe.

Marco Montiglio, ügyvezető igazgató, GEZE Italia

GEZE automata ajtók az előcsarnokban

Akárhova nézünk, mindenhol csak automata ajtók – a bevásárlóközpontok fontos elemei. Fénykép: GEZE GmbH

Akárhova nézünk, mindenhol csak automata ajtók – a bevásárlóközpontok fontos elemei. © GEZE GmbH

A kivitelezés során beépített több mint 30 GEZE automata ajtó folyamatos használatban van a bevásárlóközpontba vezető tágas és napfényes előcsarnokban. A tekintélyes projekt automata tolóajtó rendszereihez a nemesacél Slimdrive BO és ECdrive FR rendszerekre esett a választás, amelyek folyamatosan a legmagasabb szintű megbízhatóságot és biztonságot nyújtják, ha bejáratokról és mentési útvonalakról van szó. Vonzó kivitelükkel és kis helyigényükkel az ajtórendszerek szinte láthatatlanul simulnak az üvegajtókba, teret hagyva a természetes fény optimális kihasználásának a CityLife Shopping District hívogató előcsarnokában.

A CityLife látogatóit GEZE tolóajtók fogadják

Mindkét tolóajtó rendelkezik a DIN 18650 szabvány szerinti tanúsítvánnyal, és kombinálható a GEZE SecuLogic mentési útvonal rendszerrel (EC-FR-RWS), beléptetőrendszerekkel és az épületirányítási rendszerrel. Egy fontos jellemző, ha menekülési útvonalakról van szó: áramszünet esetén az integrált akkumulátorok garantálják a vésznyitást és -zárást. A GEZE automata ajtók és tolóajtó rendszerek így nagyban hozzájárulnak a milánói CityLife Shopping District biztonságához, és a látogatóknak nyújtott kényelméhez.