Eszközök és erőforrások

A digitális eszközdoboz – GEZE eszközök

Eszközeink segítségével a projekt minden szakaszában segítséget nyújtunk a tervezéstől a megvalósításon át a mindennapi üzemeltetésig. Tudjon meg kényelmesen és könnyedén mindent a termékeinkről, tervezzen és számítson ki ajtókat a Powerturn ajtókalkulátorral vagy tervezzen komplex épületprojekteket a BIM objektumokkal. Ezen kívül a GEZE termékek üzembe helyezéséhez és karbantartásához is tudunk Önnek hasznos eszközöket kínálni.

Eszközök

Hasznos eszközök a projektjeihez

A személyes tanácsadás mellett egyenesen a tervezési szakaszból is segítséget nyújtunk Önnek a GEZE eszközökkel közvetlenül a munkahelyen, vagy akár a megoldásaink beépítése közben is. A GEZE eszközökkel hatékonyabbá teheti a projektet, és nyugodtan várhatja a projekt megvalósítását. Fontos információkkal, összeállítási eszközökkel és speciális termékekkel támogatjuk mindennapi munkáját. A nyílászárókat például online is megtervezheti.

Powerturn ajtók számítása

Powerturn ajtók számítása

Powerturn ajtók számítása

Könnyen és gyorsan meghatározza, hogy a Powerturn melyik alkalmazási területekhez felel meg a legjobban: Az online ajtószámító mindössze néhány adat megadásával pontosan meghatározza az ajtószárnyak lehetséges szélességét és súlyát.

Tovább a Powerturn ajtószámításhoz

Automatikus ajtórendszerek konfigurálása a kábelezési tervvel együtt

A GEZE ügyfélportálon lehetősége nyílik az automatikus ajtórendszerek jól érthető megtervezésére és összeállítására. Az összeállítás befejezése után automatikusan megkapja a kábelezési tervet. Ezzel nemcsak leegyszerűsödik a tervezési folyamat: Mivel a terveket meghatározott rendelésekhez kapcsolják, így a pontos dokumentáció összeállításához is segítséget nyújtanak. Ha szeretné most elindítani a tervezési folyamatot, egyszerűen csak jelentkezzen be az ügyfélportálunkra: 

Tovább az automatikus ajtórendszerek összeállításához a GEZE ügyfélportálon

Eszköz forgóajtókhoz és íves tolóajtókhoz 

A GEZE ügyfélportálon lehetősége nyílik forgóajtók és íves tolóajtók jól érthető megtervezésére és összeállítására. Ha szeretné most elindítani a tervezési folyamatot, egyszerűen csak jelentkezzen be az ügyfélportálunkra:

Tovább forgóajtók és íves tolóajtók összeállításához a GEZE ügyfélportálon

MSW összeállítási eszköz

A kézi tolófalrendszerekhez (MSW) mindössze néhány adat alapján összetett projektek hozhatók létre. Az automatikusan létrehozott elrendezés és a részletes rajzok leegyszerűsítik és felgyorsítják a rendszer beépítését. Az összeállított MSW rendszerek ezután kényelmesen megrendelhetők közvetlenül az ügyfélportálunkon keresztül. 

Tovább a kézi tolófalrendszerek (MSW) összeállítását végző eszközhöz a GEZE ügyfélportálon

Pendulo összeállítási eszköz

A Pendulo összeállítási eszközzel egyetlen forrásból, gyorsan, könnyen és egyedileg meg lehet tervezni egy teljes megoldást. Emellett kényelmesen leadhatja a rendelést közvetlenül online is. A rendszert gyorsan be lehet építeni, anélkül, hogy munkaigényes beavatkozásokat kellene végezni a padlón, falon vagy plafonon.

Tovább a Pendulo összeállítási eszközhöz a GEZE ügyfélportálon

WinCalc

WinCalc

WinCalc

Az időtakarékos, könnyen használható és kényelmes GEZE WinCalc elvégzi az ablakrendszerek tervezéséhez tartozó összetett számításokat. A program segítségével manuális és elektromos szellőzőablakok, füst- és hőelvezető (RWA) ablakok és NRWG ablakok számításait végezheti el, valamint megtervezheti a füst- és hőelvezetés (RWA) megfelelő szünetmentes áramú vezérlőközpontját.

Bejelentkezés a GEZE ügyfélportálra

Kábelezés tervezése

Kábelezés tervezése © GEZE GmbH

Kábelezés tervezése

Amikor a WinCalc vezérlőközpont konfigurációból származó összeállítási eredményeket átadják a GEZE ügyfélportálnak, a felhasználók most a személyre szabott tulajdonságok adatainak megfelelően automatikusan kapnak egy kábelezési tervet is. Ezzel nemcsak leegyszerűsödik a tervezési folyamat. Mivel a terveket meghatározott rendelésekhez kapcsolják, így a pontos dokumentáció összeállításához is segítséget nyújtanak.

Bejelentkezés a GEZE ügyfélportálra

Üzembe helyező koffer ablakmozgató motorokhoz

© GEZE GmbH

Üzembe helyező koffer ablakmozgató motorokhoz

Az üzembe helyező koffer tartalmaz mindent a GEZE IQ ablakmozgató motor-széria helyszíni beüzemeléséhez és teszteléséhez, akár tápellátás nélkül is. Ez azt jelenti, hogy a lehető leghamarabb kijelentkeztethetők. Ha ezt az egyedülálló megoldást használjuk interfészként a mozgatómotor és az ST 220 GEZE szervizterminál között, a mozgatómotorok üteme és sebessége gyorsan és könnyen beállítható. A kompakt táska nem csak a modern RWA mozgatómotorokhoz, hanem a busztechnológia nélküli 24V-os motorokhoz is alkalmazható.

GEZE ajtójegyzék kezelése

Az ajtójegyzékek általában az ajánlat szövegének vázlatához adnak támpontot, mivel segítségükkel az összes ajtó követelménye a lehető legátfogóbban összegyűjthető. A GEZE ajtójegyzék kitöltése közben a felhasználóknak nagy segítséget nyújt az egyértelmű menünavigáció, a megjegyzés-mezők és a kényelmi funkciók. Ugyanakkor a számos magyarázat támaszt jelent a döntéshozatalhoz. A GEZE egyszerűen használható megoldást nyújt a felhasználóknak. 

Bejelentkezés a GEZE ügyfélportálra

Letöltések

Fontos letöltések a projektjéhez

Szolgáltatások

További szolgáltatások Önnek

A GEZE szerviz eszközökkel a projekt minden szakaszában segítséget tudunk Önnek nyújtani: ismerje meg a GEZE termékeket a képzéseinken, és rendelje meg közvetlenül az online szolgáltatásrendelési nyomtatványunkon. A termékeink megfelelőségi nyilatkozatai áttekintést adnak Önnek erről.

Az EU építési termékekről szóló új rendelete

Megfelelőségi nyilatkozat új termék hivatkozási dokumentumaként

Az EU építési termékekről szóló új rendelete (CPR-rendelet) 2013. július 1-jén lépett hatályba. Szabályozó jelleggel bír, és a korábbi BPR (építési termékekről szóló irányelv) helyébe lép. A CPR-rendelet csak azokat a termékeket érinti, amelyekre van érvényes harmonizált európai termékszabvány. Az alábbiakat érinti:

  • GEZE ajtózárók - hEN: EN 1154, EN 1155, EN 1158
  • GEZE IGG nyílóajtók - hEN: EN 14351
  • GEZE biztonságtechnika - hEN: EN 179, EN 1125
  • GEZE NRWG - hEN: EN 12101-2

A legfontosabb új rendelkezés a gyártói megfelelőségi nyilatkozatra vonatkozik. Ez váltja fel az eddig alkalmazott megfelelőségi nyilatkozatot, és a termék konkrét és igazolható teljesítményjellemzőit írja le. A CE-jelölés kötelezettségét szintén kiterjesztették.

TOVÁBB A MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZATOKHOZ

Kérje szolgáltatásunkat online

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

A GEZE lehetőséget kínál Önnek arra, hogy könnyen és megbízhatóan online kérje szolgáltatásunkat. Kérjük, figyelmesen töltse ki az online formanyomtatványt. Amint megkaptuk a beküldött kérést, azonnal kapni fog egy kézbesítési visszaigazolást. Ha nincsenek további kérdései, a megrendelést továbbítjuk szerviztechnikusaink felé, akik feldolgozzák.

Amennyiben sürgős kérdéssel fordulna hozzánk, hívja a GEZE szerviz forródrótot: +36-30-929-8218

ONLINE SZOLGÁLTATÁSRENDELÉS

BIM objektumok

Épületek integrált tervezése GEZE BIM objektumokkal

  • BIM objektumok ingyenes letöltése
  • Alkalmas ArchiCAD, Autodesk Revit, Nemetschek Allplan programokhoz
  • Plug-in csatlakoztatással összekapcsolható az ajtóösszeállítást végző eszközzel

ArchiCAD, Revit vagy Allplan használata esetén a BIM objektum a GEZE-ből betölthető és konfigurálható a CAD szoftverbe. A BIM az épület vizuális megjelenítése mellett olyan további előnyöket is kínál, amelyek különösen figyelemreméltóak lehetnek a tervezési és építési szakaszban. A GEZE BIM objektumai olyan információkat tartalmaznak, amelyek kiértékelésével könnyen megtervezhetőek a karbantartási folyamatok, miközben átláthatóak maradnak a költségek.

Tudjon meg még többet a GEZE BIM objektumokról

Videos

Vesse bele magát a GEZE izgalmas világába

A GEZE YouTube csatornáján teljes körű információkat tartalmazó, kényelmesen megtekinthető videókat talál a GEZE termékek világáról. A GEZE megoldások bemutatása mellett beépítésről és összeszerelésről szóló videókat is a rendelkezésére bocsátunk. Ezek minden szükséges támogatást megadnak a GEZE termékekkel végzett munkákhoz.