A GEZE F 1200+ ablakmozgató motor részesül az Iconic Awards díjban: Innovatív Építészet

Idén a GEZE nyerte a 2020-as Iconic Awards versenyen a „Best of Best” díjat kiemelkedő terméktervezési eredményei miatt. A „Termék” kategóriában a leonbergi székhelyű vállalat innovatív GEZE F 1200+ ablakmozgató motorja nyűgözte le a zsűrit. A belsőépítészet és az építészet területén az Iconic Awards 2020: Innovatív Építészet díj az egyik legismertebb díjnak számít. A díjat a Német Tervezési Tanács ítéli oda.

A GEZE nyerte a 2020-as Iconic Awards versenyen a „Best of Best” díjat kiemelkedő terméktervezési eredményei miatt.

A GEZE nyerte a 2020-as Iconic Awards versenyen a „Best of Best” díjat kiemelkedő terméktervezési eredményei miatt.

Az Iconic Awards: Az Innovative Architecture szakértői testülete az építészet, az építőipar és az ingatlanszektor, valamint a feldolgozóipar minden ágának projektjei közül ismeri el a legjobbakat. A GEZE az új F 1200+ intelligens ablakmozgató motorral pályázott. A GEZE F 1200+ segítségével gyerekjáték a nagyméretű bukó-nyíló ablakok automatikus vagy manuális nyitása. „A GEZE minden termékével szemben magas elvárásokat támaszt a tervezés és a funkcionalitás tekintetében. A GEZE F 1200+ „Best of Best” díja ezt támasztja alá, illetve kihangsúlyozza az innovatív terméktervezésre irányuló törekvésünket” – nyilatkozta a GEZE GmbH Adatkezelési és Marketing részlegének vezetője, Hannes Klockenhoff.

Kényelmesen és biztonságosan működtetheti a mennyezetig érő ablakait

Az elegáns irodák és lakóterek modern homlokzatait padlótól a mennyezetig érő ablakelemek jellemzik. A mennyezetig érő üvegfelületek nemcsak modern külsőt kölcsönöznek az épületnek, hanem fontos términőségi szerepet töltenek be azáltal, hogy több fényt és természetes szellőzést biztosítanak. A GEZE F 1200+ motorral a nagy, akár 200 kilogramm szárnysúlyú bukó-nyíló ablakok is egyszerűen és kényelmesen működtethetők. A GEZE F 1200 rendszerrel felszerelt ablakok bukó helyzetben is automatikusan vagy manuálisan nyithatóak és zárhatóak. A csendes, mégis nagy teljesítményű motor-hajtómű egység minimálisra csökkenti a zajártalmat. Klasszikus megjelenésének köszönhetően a GEZE F 1200+ tökéletesen illeszkedik a környezetéhez.

A GEZE F 1200+ és egyéb termékinnovációkról további információt digitális szakkiállításunkon kaphat. További információt a GEZE F 1200+ értékesítésének elindításáról a későbbiekben biztosítunk.

További információk a GEZE ablakrendszerekről