Üdvözöljük a GEZE-n

Számunkra magától értetődő, hogy felelősségteljesen bánunk az Ön személyes adataival. Amennyiben személyes adatokat kapunk Öntől, úgy a nemzeti és európai adatvédelmi előírások figyelembevételével dolgozzuk fel és használjuk azokat. Részletes információkat adatvédelmi nyilatkozatunkban talál a címen.

Az Ön beleegyezésének terjedelme

Beleegyezem, hogy a GEZE vállalatcsoport (a GEZE GmbH székhelye: Reinhold-Vöster-Str. 21-29, 71229 Leonberg, Németország, a továbbiakban: „GEZE”) az általam itt megadott adataimat (pl. telefonszám, e-mail cím stb.) reklámcélokra feldolgozhatja. Ide tartozik többek között a hírlevelek küldése és telefonos vagy levélben történő megkeresés. Ezek a hírlevelek a GEZE vállalatcsoport termékeit, megoldásait és szolgáltatásait reklámozzák. A GEZE vállalatcsoporthoz tartozik minden olyan leányvállalat, amelyek cégnevében a GEZE név szerepel, így különösen a GEZE Service GmbH.

Reklámozott témának számítanak például a szakmai folyóiratok, a prospektusok és szakkönyvek, az áruk (pl. a GEZE termékválasztéka), a szolgáltatások (pl. a szemináriumok és tanfolyamok vagy a GEZE Service GmbH szolgáltatásai), valamint a vásárokkal és rendezvényekkel kapcsolatos meghívók és emlékeztetők, a vásárlói hírlevelek, az árengedmények, a nyereményjátékok, a közvéleménykutatások, a terméktájékoztatók és a termékújdonságok. Reklámozott témának számítanak továbbá az online ajánlatok, melyek lehetnek szakmai webportálok és e-learning ajánlatok, digitális médiaajánlatok, valamint különböző szolgáltatások, pl. bevezető kampányok és piackutatás.

Az online ajánlatok szakmai webportálok és e-learning ajánlatok, digitális médiaajánlatok, valamint különböző szolgáltatások, pl. bevezető kampányok és piackutatás.

Visszavonáshoz való jog

Beleegyezését jövőbeli hatállyal bármikor visszavonhatja. Ehhez egyszerűen írjon egy e-mailt a data-protection@geze.com címre. A visszavonást ezt követően visszaigazoljuk. További részletek – különösen az érintettek jogaival kapcsolatban – adatvédelmi nyilatkozatunkban találhatók a címen.