A GEZE újraszervezi weboldalát az ügyfelek és partnerek számára

A GEZE arra összpontosít, hogy szoros kapcsolatot tartson fenn az ügyfelekkel és partnerekkel a megoldásorientált projektek esetében. Újonnan fejlesztett internetes jelenlétével a vállalat most azt a célt tűzte ki, hogy még könnyebbé tegye az ajtó-, ablak- és biztonságtechnikával kapcsolatos információk és szolgáltatások elérését.

Az Ön jegye a GEZE céghez

A GEZE ajtókat nyit ki, nem csupán az épületekben világszerte, hanem az ügyfelek és partnerek számára is. A vállalat www.geze.com/en webhelyének újraindítása felhasználó-centrikus működésre összpontosít. A potenciális ügyfelek a szakmai, műszaki információk, szolgáltatások és inspirációk előnyeit élvezhetik.

A globális fejlesztések, különösen a digitális területeken, folyamatosan teret hódítanak. Élvezzük a cégünk folyamatos fejlesztését és azt, hogy nagyobb hozzáadott értéket kínálunk az ügyfeleinknek. Az ügyfeleinkkel fenntartott szoros együttműködés segít ebben nekünk. Közel vagyunk a piachoz és annak igényeihez, ami lehetővé teszi, hogy egyedi megoldásokat és szolgáltatásokat fejlesszünk hosszú távra.

Andrea Alber, GEZE stratégiai ügyvezető igazgató

A GEZE világ áttekintése

Üdvözöljük új weboldalunkon, böngésszen bátran, és próbálja ki a jobb oldali oldalsávot.

© GEZE GmbH

Az új oldal termékcsoportonként és megoldásonként ad részletes információkat, beleértve a konkrét alkalmazási példákat és szolgáltatásokat. Ezt a szerkezetet támogatják a tervezés és a technológia új formái, így biztosítják, hogy minden felhasználó gyorsan és kiterjedt keresés nélkül megtalálja azt, amit keres. A szolgáltatás sáv és a termékkereső különösen hasznos, mivel bármikor hozzáférést biztosít a kívánt termékhez. A felhasználók emellett fontos, közvetlen elérési pontokat is találhatnak itt, például a GEZE portálokhoz, forgalmazókat kereshetnek vagy a letöltési területre léphetnek.

Az egyszerű használatra fókuszáló navigációs elvnek köszönhetően az új webhely gyorsan és intuitív módon vezeti a felhasználókat arra a helyre, amit keresnek az épület életciklusán belül:

  • Fedezze fel
  • Termékek és megoldások
  • Tervezés
  • Szerelés
  • Szolgáltatások

Inspiráló megoldások és szakismeretek A-tól Z-ig

A „Fedezze fel” terület például arra invitálja a felhasználókat, hogy mélyüljenek el a különböző témákban, és fedezzék fel a GEZE világát. További információkat érhetnek el egy átfogó,
tudásbázisról, hogy mélyebben megértsenek olyan témákat, mint például a „zöld épület”, a „régi épület felújítása”, vagy az „ablakbiztosítás”. Emellett számos nemzetközi referencia bizonyítja, hogyan segítheti az okos technológia és a számos különböző termékcsoport tapasztalt koordinációjának intelligens kombinációja az élhető épületek létrehozásában.


A tervezők, szerelők vagy végfelhasználók, akiket például egy adott ajtó- vagy ablaktechnikai megoldás érdekel, egyedi javaslatokat érhetnek el egy pillanat alatt a „Termékek és megoldások” területen. Az építészek és tervezők minden támogatást megtalálnak, amit a GEZE kínál a „Tervezés” területen, az épületinformációs modellezéstől (BIM) a tenderszövegeken keresztül a speciális tervezési, képzési anyagokig.

Szolgáltatások minden igény kielégítésére

A kifejezetten építészek és tervezők számára szervezett szemináriumokon kívül a GEZE számos egyéb képzési szolgáltatást kínál. A termék és szerelési képzési kurzusok például
a GEZE termékek körébe vezetik be a szerelőket. Testreszabott, eladás utáni szolgáltatási csomagok biztosítanak például megbízható karbantartást vagy utólagos felszerelést szükség szerint. Az ügyfelek és a potenciális ügyfelek most már könnyebben és gyorsabban érhetik el az összes szolgáltatást az új GEZE webhelyen.

GEZE hálózatba kötés – az élhető épületekért

Az ajtó-, ablak- és biztonságtechnika területén szakértőként a GEZE abban is érdekelt, hogy megossza átfogó szakismereteit. A GEZE szakemberei az épület teljes életciklusa
alatt, a tervezéstől az építésen keresztül az eladás utáni szolgáltatásokig támogatják az ügyfeleket és partnereket. Így olyan okos, hálózatba kötött épületek jönnek létre, ahol minden tökéletesen működik, nem csak az automata ajtó- és ablakrendszerek kombinációja, amit olyan épületautomatizálási rendszer vezérel, mint például a GEZE Cockpit. A projektben érintett szakértők közötti szakmai együttműködés szintén akadálymentesen működik.