GEZE a SicherheitsExpo 2018 vásáron

Üzemeltesse az épületeket biztonságosabb, kényelmesebb, hatékonyabb és gazdaságosabb módon: a GEZE tűzgátló ajtókhoz készült új, innovatív rendszerkomponenseket mutat be.

Kényelmes rádiós kezelés: továbbfejlesztett rögzítőrendszerek

Az FA GC 170 rádiós bővítés egyszerű és csaknem láthatatlan szerelést ígér. Fénykép: GEZE GmbH

Az FA GC 170 rádiós bővítés egyszerű és csaknem láthatatlan szerelést ígér. Fénykép: GEZE GmbH

A GEZE a müncheni MOC rendezvényen biztonsági tűzgátló ajtókhoz tervezett új, okos komponenseket mutat be, a 3. csarnok C06-os standján 2018. június 27–28-án. Az egyedülálló bővítés azt jelenti, hogy rögzítőrendszereink most még kényelmesebbek lettek amellett, hogy „láthatatlanok”, mivel a vezetékes kapcsolatot most rádiós megoldás helyettesítheti. Az új GEZE FA GC 170 rádiós bővítő készlet komponensei könnyen csatlakoztathatók a meglevő rendszerekhez rádiómodulon keresztül.

Akadálymentes, csöndes és hatékony bármilyen környezetben: a TS 5000 SoftClose ajtócsukó

Rendszerszállítóként a GEZE komplett rögzítőrendszert kínál új ajtócsukóval, most már integrált, kiváltóra szerelt füstjelzővel. Még olyan kedvezőtlen körülmények mellett is, mint például a szél vagy a túl magas/alacsony nyomás, a TS 5000 SoftClose megbízható, biztonságos módon és csaknem csöndben csukja az ajtókat. Másik „erőssége” különösen nagy végzárási ereje.

Rugalmas biztonság tűzgátló ajtókon: az FT300 elektromos ajtónyitó

Az FT300 tűzgátló ajtó ajtónyitók. Fénykép: GEZE GmbH

Az FT300 tűzgátló ajtó ajtónyitók. Fénykép: GEZE GmbH

A tűzgátló ajtókon való használatra jóváhagyott új FT300 elektromos ajtónyitó fokozott megbízhatóságot kínál. Akár 500 N előterhelésig is nyitja az ajtókat teljes zárnyelv betolódásnál. A stand látogatói maguk is láthatják majd az előterhelési vizsgálatokat.

Ezzel egyidejűleg az FT300 maximális, 10 000 N tartóerőt biztosít a manipulálás ellen, ezért biztonsági elektromos ajtónyitóként is használható.

Fokozott biztonság okos épülethálózaton keresztül

Az új GEZE Cockpit egyszerű és kényelmes használattal. Fénykép: GEZE GmbH

Az új GEZE Cockpit egyszerű és kényelmes használattal. Fénykép: GEZE GmbH © GEZE GmbH

Az épületek biztonságosabbá válnak, amikor különböző termékcsoportokba tartozó termékek optimálisan kommunikálnak egymással az épületen belül. A GEZE bemutatja az új GEZE Cockpit okos épületautomatizálási rendszert. A megoldás az automata GEZE termékek okos hálózatba kötéséhez, valamint központi vizualizációhoz, felügyelethez és kezeléshez használható.

További információk a GEZE Cockpitről

Túl okos, hogy ajtó legyen

Túl okos, hogy ajtó legyen © GEZE GmbH

Minden egyes GEZE Cockpit rendszer használatával akár 62 BACnet IP termék köthető hálózatba, automata ajtórendszerektől a menekülési út biztosításán, rögzítőrendszereken, elektromos ajtónyitókon, motorzárakon keresztül az ablakokig és ablakcsoportokig. Az új rendszer a globális BACnet szabványt használja, és alkalmazható önálló rendszerként, vagy integrálható fölérendelt épületirányítási technikába is.

Teljes intelligencia az épületautomatizálásban

A GEZE Cockpit először teszi lehetővé a GEZE termékek teljes intelligenciájának épületautomatizálásba történő integrálását, így valós időben történhet a vezérlés és felügyelet. A forgatókönyvekbe épített folyamatok biztosítják az automata ablakok és ajtók idő- és eseményvezérelt, automatikus nyitását és csukását. Az összes eseményről és állapotról azonnal jelentés kerül továbbításra. A GEZE Cockpit és a beépített ajtók és ablakokok közötti adatcsere az egyedileg konfigurálható IO 420 BACnet interfészmodulon keresztül történik.