A GEZE az esseni Biztonság szakmai vásáron Látogasson meg bennünket 2018. szeptember 25. és 28. között

A hálózatba kötött biztonság. Készítette a GEZE. Hogyan lehet az épületeket biztonságosabb, kényelmesebb, hatékonyabb, gazdaságosabb és fenntarthatóbb módon működtetni? Az épületautomatizálás új, innovatív GEZE rendszerével: a GEZE Cockpit az első okos ajtó-, ablak- és biztonsági rendszer. A látogatók számára izgalmas élmény lesz a tűzgátló ajtók rögzítőrendszeréhez használt rádiós bővítő készlet, mint további előny. Máris győztes! A nyílóajtók önreteszelő pánikzárai és a „láthatatlan” vezérlőrendszer számos előnye biztosan lenyűgözi a szakmai vásár látogatóit.

Fokozott biztonság okos hálózaton keresztül

Az épületek biztonságosabbá válnak, ha a különböző termékcsoportokba tartozó termékek optimálisan kommunikálnak egymással az épületben. A GEZE Cockpit az első okos ajtó-, ablak- és biztonsági rendszer. Lehetővé teszi a GEZE termékek okos hálózatba kötését, valamint központi megjelenítését, felügyeletét és működtetését. A GEZE Cockpit először teszi lehetővé a GEZE termékek teljes intelligenciájának integrálását az épületautomatizálási rendszerbe, beleértve az összes elérhető vezérlési opciót és állapotinformációt: teljesen új opciókat kínál okos épületekben. A GEZE Cockpit működtethető független rendszerként, vagy akár fölérendelt épületirányítási technikába is integrálható.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A GEZE COCKPITRŐL

A GEZE rögzítőrendszerek bővítése „rádióval”: az FA GC 170 rádiós bővítés

FA GC 170 rádiós bővítés

A GEZE FA GC 170 rádiós bővítés vezeték nélküli megoldásokkal pótolja a kábeles csatlakozásokat.

A tűzgátló ajtók rendkívül különleges bővítési megoldásával a rögzítőrendszerek termékcsoport még biztonságosabb, kényelmesebb és diszkrétebb. A GEZE FA GC 170 rádiós bővítés vezeték nélküli megoldásokkal pótolja a kábeles csatlakozásokat. A rádiós bővítő készlet komponensei könnyen csatlakoztathatók a meglevő rendszerekhez a rádiómodulon keresztül. Az FA GC 170 így átalakítási projekteknél is kedvelt megoldása is. Új és kiváló: a GEZE rádiós bővítés elismerést kapott az ICONIC AWARDS 2018 eseményen: Innovatív építészet.