Bővülő rögzítőrendszerek – kényelmes rádiós kezelés

A nagyobb biztonság és kényelem érdekében a GEZE speciális megoldással még tetszetősebbé tette rögzítőrendszereinek kínálatát. Az új GEZE FA GC 170 rádiós bővítő készlet komponensei könnyen csatlakoztathatók a meglevő rendszerekhez rádiómodulon keresztül. Az új megoldás már elismerésben is részesült a Német Tervezési Díj és az ICONIC AWARDS eseményeken.

Nincsenek szerkezeti változtatások – optimális megoldás utólagos felszereléshez

Az FA GC 170 rádiós bővítő készlet beszereléséhez nem kell további kábeleket a mennyezeti jelzőkre és kézi aktiváló nyomógombokra csatlakoztatni: ez komoly előny, ahol a szerkezeti módosítások nemkívánatosak vagy nem lehetségesek, például a műemlékké nyilvánított épületekben. A rendszer emellett megkönnyíti a mennyezeti jelzők utólagos beszerelését meglevő rögzítőrendszereken. Az új megoldás biztonságos megelőző tűzvédelmet biztosít, és megfelel az összes vonatkozó előírásnak.

Gyors és egyszerű csatlakozás – kevés karbantartást igényel

Az új GEZE FA GC 170 rádiós bővítés egyes komponensei könnyen, nagyon egyszerűen csatlakoztathatók rádiómodullal a meglevő rendszerekre, és kevés karbantartást igényelnek!

A rádiós bővítés valamennyi komponense DIP kapcsolóval csatlakozik. A rádiós rendszer lelkét alkotó rádiómodul vezeték nélküli kommunikációt tesz lehetővé a gyakorlatilag láthatatlan, csúszósínbe integrált, kiváltóra szerelt jelző és a különböző vezeték nélküli eszközök – például a rádiós mennyezeti füstjelző és a rádiós mennyezeti hőmérséklet-jelző, vagy a kézi aktiváló nyomógomb rádiómodulja – között.

A rendszer rugalmas kialakítása révén akár hat vezeték nélküli eszköz csatlakoztatható, így egyedülálló szerkezeti jellemzőkkel rendelkező mennyezetekre is felszerelhető. Az FA GC 170 rádiós bővítő rendszer az összes GEZE rögzítőrendszerrel együtt használható, és a DIN EN 54-25 szerint lett bevizsgálva. Az akkumulátor hosszú, öt éves élettartama csökkenti a karbantartási költségeket.