BAU Online 2021: Kövesse élőben a GEZE újításait bemutató kiállítási standot

Január 13. és 15. között a BAU 2021 digitális platformot nyit a kiállítók és az érdeklődők számára. A GEZE virtuális szakkiállításon mutatja be az ajtó-, ablak- és biztonságtechnikai termékinnovációit és intelligens megoldásait. Az előadás egyik fénypontjaként élő bejelentkezést láthatunk a GEZE vásárstúdióból. Az élő közvetítés és a digitális hozzáférés együttes alkalmazásával a GEZE maga mögött hagyja a hagyományos online prezentációk formátumát: A GEZE szakértői élőben, a stúdióból bejelentkezve mutatják be az innovációkat és tartanak szakértői előadásokat. A GEZE munkatársai személyesen is egyeztetnek a digitális megoldáson keresztül a partnerekkel, ügyfelekkel és potenciális vevőkkel.

GEZE: Élő közvetítés és virtuális kapcsolatok

A GEZE BAU Online 2021.01.13-01.15.

A GEZE BAU Online 2021.01.13-01.15.

A GEZE az élő közvetítéssel kíván dinamikusan szembemenni a digitális vásárokat jellemző statikus találkozói megoldásokkal és virtuális animációkkal. A leendő ügyfelek érdekes programokon vehetnék részt innovatív termékbemutatók és előadások formájában. A BAU Online résztvevői a BAU platformon található GEZE digitális kiállítópontján keresztül tudnak regisztrálni a termékbemutatókra és a szakmai előadásokra.

A GEZE naponta tesz közé német és angol nyelvű adásokat az innovációk és egyéb aktualitások témájában:

  • Ismerje meg a szakvásár kiemelkedő érdekességeit – termékbemutatók élőben a GEZE stúdióból
  • Digitális belépésvezérlés – biztonságos megfelelés a kiskereskedelmi helyeken a jogszabályban előírt felső vásárlói határértéknek
  • Egészséges beltéri klíma – hatékony légcsere ellenőrzött, természetes szellőzéssel
  • A meglévő ajtók tűzvédelme – a szabványnak megfelelő utólagos felszerelés és automatizálás
  • A komplex ajtók megtervezésének helyes útja – Interjú az „Ajtótervezési útmutató” szerzőivel

A regisztrált látogatók ingyenesen hozzáférhetnek a szakvásár tematikus beszélgetéseihez és termékbemutatóihoz. A GEZE szakértői az esemény teljes időtartama alatt rendelkezésre állnak személyes egyeztetés céljából az ügyfelek, partnerek és leendő vevők számára.

Termékek áttekintése

Digitális belépésvezérlés a GEZE Számlálóval.

Digitális belépésvezérlés a GEZE Számlálóval. © GEZE GmbH

GEZE Számláló: A beléptetés és ügyfélforgalom egyszerű szabályozása

A szakkiállításon a GEZE első alkalommal mutat be innovatív megoldást a 800 négyzetméternél nagyobb alapterületű kiskereskedelmi térben egyszerre tartózkodó látogatószám felső határértékeinek betartására. A GEZE Számlálóval a belépésvezérlés és az ügyfélforgalom szabályozása intuitív módon összekapcsolható. Az automata tolóajtók hagyományos funkcióit kihasználva a GEZE Számláló lehetővé teszi az ügyfélforgalom hatékony irányítását. Amennyiben az előre beállított határértéket eléri, az ajtó automatikusan megtagadja a további belépést. További vásárlók csak a már bent tartózkodó vásárlók távozását követően léphetnek be.

GC 171 rádiómodulból és GC 172 rádiós mennyezeti füstjelzőből álló készlet.

Rádiós jelzőkészülék, vezeték nélkül csatlakoztatható a GC 171 rádiómodulhoz © GEZE GmbH

FA GC 170: Tűzvédelmet és akadálymentesség egyben

A GEZE rögzítőrendszerek biztosítják az akadálymentes tűzvédelmet – a biztonság kockáztatása nélkül. A szakkiállításon a GEZE bemutatja az FA GC 170 rádiós bővítésű rendszerét a meglévő épületek tűzgátló ajtóinak egyszerű utólagos felszereléséhez vagy a jegyzékbe vett építési projektekbe történő beépítéshez. További alkatrészek, például mennyezeti tűzjelzők és kézi aktiváló nyomógombok vezeték nélkül csatlakoztathatók a rögzítőrendszerhez.

További információ az FA GC 170 rögzítőrendszerről

A maximális biztonságú, TÜV által tanúsított IQ doboz akár 4-es érintésvédelmi osztályú motoros működtetésű ablakok biztosítását is lehetővé teszi.

A maximális biztonságú, TÜV által tanúsított IQ doboz akár 4-es érintésvédelmi osztályú motoros működtetésű ablakok biztosítását is lehetővé teszi. © GEZE GmbH

IQ box Safety: Megbízható szellőztetés motoros működtetésű ablakokra

A természetes szellőzés nagyban hozzájárul egy helyiségben tartózkodás és higiéniai élmény minőségéhez: A BAU Online szakvásáron az IQ box Safety-vel a GEZE új ablaktechnikai terméket mutat be. A maximális biztonságú, TÜV által tanúsított IQ doboz akár 4-es érintésvédelmi osztályú motoros működtetésű ablakok biztosítását is lehetővé teszi. Az IQ box Safety minden szabványos ablaktípussal és nyílászáróval együtt használható. A termék nagyfokú rugalmasságot és kreatív szabadságot kínál a tervezők és építészek számára a szellőztetés és a füst- és hőelvezetés tervezésekor.

A BAU Online 2021 szakvásáron való részvételünkről további információt itt talál.