A GEZE-t tizedik alkalommal tüntették ki Németország 100 leginnovatívabb kis- és középvállalkozásának egyikeként

A GEZE a német kkv-szektorban a 100 legjobb innovátor között van és ott is marad. Az innovatív ajtó-, ablak- és biztonságtechnika specialistája immár tizedik alkalommal nyerte el a hőn áhított díjat, amelyet a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetem Vállalkozási és Innovációs Intézete adományoz a TOP 100 Awards keretében.

A díj egyszerre elismerés és ösztönzés

A GEZE munkatársai büszkén mutatják be a Top 100 díjat

A GEZE munkatársai büszkék arra, hogy immár tizedik alkalommal nyerték el a Top 100 leginnovatívabb középvállalkozásnak járó díjat.

„Büszkék vagyunk arra, hogy 2023-ban, vállalatunk alapításának 160. évfordulóján ismét a kis- és középvállalkozási szektor 100 legjobb innovátora között lehetünk” – nyilatkozta Marc Alber, a GEZE termékfejlesztési és üzemeltetési részlegének vezetője. „A pecsét az egyik legrangosabb és legfontosabb díj a németországi kis- és középvállalkozások számára, és igazolja nagy innovációs erőnket. Ez csodálatos elismerés munkatársaink számára, akik immár 160 éve dolgoznak azon a közös elképzelésünkön, hogy létrehozzuk a jövő élhető épületeit.” A díj ugyanakkor ösztönző erővel is hat a GEZE számára.

Magas célokat tűzünk ki magunk elé, elsősorban termékeink minősége, tartóssága és fenntarthatósága tekintetében. A „Top 100 Innovator” cím számunkra kihívást is jelent azon tekintetben, hogy újra és újra megfeleljünk ügyfeleink magas elvárásainak, de még inkább, hogy túlteljesítsük azokat.

Marc Alber, a GEZE termékfejlesztési és üzemeltetési részlegének vezetője

A kiváló innovációs légkör meggyőzte a zsűritagokat

A GEZE a 2023-as verseny zsűrijét a megbízható tűzvédelem és a korszerű épületautomatizálás terén kínált innovatív technológiáival és megoldásaival győzte meg. A Stuttgart melletti Leonbergben működő középvállalkozás kiváló innovációs légkörét is nagyra értékelték. „A TOP 100 esetében az a kérdés, hogy mennyire fontosak az innovációs célok az adott vállalatnál” – magyarázza Prof. Dr. Nikolaus Franke, a verseny tudományos igazgatója. „A rutinok és a megszokás uralkodik, vagy a vállalat képes megkérdőjelezni a meglévőt, kreatívan és újszerűen gondolkodni, és sikeresen érvényesülni a piacon? Ezt a képességet több mint 100 vizsgálati kritérium alapján elemezzük.”

30 éve az innovációs erő jelzője

Top 100 Award

A Top 100 díjat a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetem Vállalkozási és Innovációs Intézete adományozza.

A compamedia 30 éve ítéli oda a TOP 100 pecsétet a kis-középvállalkozások különleges innovációs erejének és átlagon felüli innovációs sikerének elismeréseként. A tudományos irányítás 2002 óta Prof. Dr. Nikolaus Franke kezében van. Franke a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetem Vállalkozási és Innovációs Intézetének alapító igazgatója. 26 kutatási díjával és több mint 200 publikációjával ő az egyik vezető innovációs kutató nemzetközi szinten. A TOP 100 mentora Ranga Yogeshwar tudományos újságíró. A projekt partnere a Fraunhofer-szövetség az alkalmazott kiskutatás előmozdításáért, valamint a BVMW, a kis- és középvállalkozások szövetsége. A jubileumi évben különösen nagy volt az érdeklődés a verseny iránt: 550 kis- és középvállalkozás nevezett. Június 23-án, az augsburgi díjátadó ünnepségen Ranga Yogeshwar személyesen fog gratulálni a GEZE-nek ehhez a sikerhez.