GEZE - GEZE-Products im Shopping Centre, Istambul
Kanyon Shopping Centre Isztanbulban
GEZE - TS 550 padlócsukó, Kanyon Shopping Centre, Isztanbul
TS 550 padlócsukó
GEZE - Slimdrive SL, Kanyon Shopping Centre, Isztanbul
Slimdrive SL
GEZE - Slimdrive SL, Kanyon Shopping Centre, Isztanbul
Slimdrive SL

Élet, munka és bevásárlás - futurisztikus környezetben

Építésziroda: Jerde Partnership, Los Angeles

A Kanyon Shopping Center Isztambul északi részén található épületkomplexum, amely szokatlan formában kapcsolja össze a bevásárlást, az otthont és a munkát.

A komplexum 37 500 m² területen kínál lehetőséget a látogatók számára, hogy boltok összes típusát, a vásárlás minden örömét kiélvezhessék. A 179 apartman azt nyújtja a lakói számára, amit általában elővárosokban kell keresniük: természetet, nyugalmat és kikapcsolódást. Egy 26 emeletes irodaépület egészíti ki a bevásárlóközpontot futurisztikus épületkomplexummá. Az ott dolgozók is profitálnak a bevásárló központ teljes értékű környezetéből.

A terveket a Los Angeles-i “Jerde Partnership” építésziroda készítette. A futurisztikus bevásárló központot elsősorban lendületes ívek jellemzik, melyek a központi tér körül futnak. A Kanyon Shopping Centers különleges koncepciója szerint nem csak egy irodaépület, vagy csupán egy bevásárlóközpont tervei születtek meg, hanem  minden megtalálható benne egy helyen, ami ahhoz kell hogy jól érezzük magunkat.

Ezt a különleges helyet, a GEZE, optimálisan egészítette ki termékeivel. A csupán 7 cm magas Slimdrive SL tolóajtó meghajtás tökéletesen és feltűnésmentesen illeszkedik a modern homlokzatokba. Ehhez hasonlatos a TS 500 E padlócsukó is, amelyet a különböző üzletek bejáratánál építettünk be, és annak elektromotoros szárnyrögzítésével a bejárati ajtók a gyakorlatban nyitva tarthatók.