A GEZE új leányvállalatot alapít Koreában

2018. december 1-jétől a GEZE céget leányvállalata képviseli Koreában. A 28. globális fiók megalapításával immár a koreai félszigeten is kiszolgálhatjuk ügyfeleinket az ajtó-, ablak- és biztonságtechnika szakértőjeként, a kezdeti tervezéstől az eladás utáni szolgáltatásokig.

A 28. leányvállalat kiindulási pontja

Yunhuei Hur, a GEZE Korea Ltd. vezérigazgatója

© GEZE GmbH

A GEZE Korea Ltd. székhelye a dél-koreai főváros, Szöul közelében van. Innen szolgálja ki a Yunhuei Hur vezérigazgató által irányított csapat az ügyfeleket és partnereket, például az építészeket és adatfeldolgozókat.

Több mint tíz éves tapasztalat

A GEZE több mint tíz éve működik együtt márkakereskedőkkel és forgalmazókkal az országban, és gazdag tapasztalatokat szerzett a koreai piacról és annak igényeiről, például az automata ajtórendszerek területén. A GEZE megoldásait, például az automata tolóajtókat vagy forgóajtókat számos helyi projektben használták, köztük nagy szállodaláncok és bevásárlóközpontok építéséhez is.

Számomra nagy megtiszteltetés, hogy több mint 20 éves iparági tapasztalatommal járulhatok hozzá a GEZE cég működéséhez Koreában. Ügyfeleink számára a „biztonság” kérdése alapvetően fontos. Csapatként büszkék vagyunk arra, hogy optimális szolgáltatást nyújtunk az ügyfeleink számára, és legjobb képességeink szerint támogatjuk őket szakismeretünkkel, termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.

Yunhuei Hur, a GEZE Korea Ltd. vezérigazgatója

A GEZE világszerte növekszik

Felavatás Szöulban

© GEZE GmbH

A nemzetközi irányultság és a szerves növekedés mindig az első céljaink között voltak. Az ügyfelek világszerte élvezhetik a sajátos, helyi igényeiknek megfelelő, kiváló minőségű termékek, rendszerek és szolgáltatások révén azt a tényt, hogy közel vagyunk a különböző piacokhoz. A világ minden részén a GEZE szakértői iparági ismereteiket és szakmai tapasztalatukat ötvözve kezelik a különböző építési elvárások széles körét. Emellett hatékony hálózatokat hoznak létre az építésben érintett minden szereplő között, új elképzelésekre inspirálva őket. „Az ázsiai piac rendkívül fontos a GEZE számára. A rohamosan terjeszkedő városok és a növekvő minőségi és biztonsági igények jelentős lehetőségeket kínálnak számunkra. Erős hazai piacunk mellett a különböző ázsiai régiókban is érdekeltek vagyunk,” – mondja Tomislav Jagar, a GEZE értékesítési ügyvezetője.

Felavatási ünnepség Szöulban

Új koreai leányvállalatunk hivatalos felavatási ünnepségét február végén tartottuk. Számos VIP vendég, valamint a sajtó helyi képviselői isrészt vetttek.

Célunk, hogy világszerte támogassuk ügyfeleinket az épület teljes életciklusa alatt, mind a projektmunkában, mind a fejlesztésben, valamint az eladás utáni szolgáltatásban. Az is fontos, hogy gyorsan és megbízható módon, igényeiknek megfelelően végezzük a munkát a helyszínen.

Tomislav Jagar, GEZE értékesítési ügyvezető