A GEZE is kapott díjat a TOP 100 Innovator kis- és középvállalkozás kategóriában

A GEZE 2020-ban ismét Németország 100 leginnovatívabb vállalata közé került. A Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetem Vállalkozási és Innovációs Intézete a TOP 100-as versenyben hozta meg döntését. A GEZE a tűzvédelem és az épületautomatizálás területén alkotott innovatív megoldásaival és korszerű technológiájával, valamint kiváló innovációs környezetével nyűgözte le a zsűrit. Immár kilencedik alkalommal ítélték oda a leonbergi székhelyű vállalatnak a TOP 100 Innovator díjat.

A GEZE újabb díjban részesül

© TOP 100

A GEZE minden kategóriában lenyűgözte a TOP 100 verseny zsűriét, így ismét jogosult a TOP 100 Innovator címre. Gerald Haas, a GEZE fejlesztési vezetője így nyilatkozott: „A TOP 100 Németország egyik legrangosabb díja kis- és középvállalkozások számára, így a vállalatok innovációs erejének fő indikátora. Az újbóli odaítélés azt bizonyítja, hogy a GEZE 2020-ban ismét Németország egyik leginnovatívabb vállalata. A jövőben még inkább építünk erre a pozícióra, hogy épületeinket még élhetőbbé tegyük.”

Innovatív termékek élhető épületekhez

Ezzel a díjjal a TOP 100 zsűrije nagy elismerésben részesítette leonbergi székhelyű vállalat épülettechnika területén szerzett szakértelmét. A tűzvédelem és az épületautomatizálás alkalmazási területein a GEZE folyamatosan innovatív megoldásokkal nyűgöz le, többek között a GEZE Cockpit épületautomatizálási rendszerével, amely lehetővé teszi az ajtók-, ablakok- és biztonságtechnika automatizált rendszerösszetevőinek hálózatba kötését, központi vezérlését és pontos felügyeletét. A GEZE a legkorszerűbb technológiákkal támogatja ügyfeleit az erőforrásaik megtakarításában, valamint az épületek digitális hálózatba kötésében.

Tudjon meg többet a GEZE épületautomatizálási megoldásairól

A TOP 100 legfontosabb kritériumai

A TOP 100 díjat több mint 25 éve ítélik oda németországi kis- és középvállalatoknak. A nyertesek kiválasztása átláthatóan, nyíltan és tudományos alapon történik. A döntés nem az egyedi innovációk alapján születik. Ehelyett a Nikolaus Franke professzor által vezetett Bécsi Közgazdasági Egyetem Vállalkozási és Innovációs Intézete öt fő kritériumot határozott meg a díj odaítélésére: az innovációt támogató felsővezetés, innovációs légkör, innovatív folyamatok és szervezet, nyílt innovációs/kifelé tekintő hozzáállás és innovációs siker.