Jelentős díjak a korszerű ajtótechnikáért

A GEZE ajtótechnikai megoldások két új díjat kaptak a Német Tervezési Tanácstól. A TS 5000 SoftClose ajtócsukó lett az „Épületszerelvények” kategóriában a győztes az ICONIC Awards 2019: Innovatív belső tér eseményen. Emellett a rögzítőrendszerek FA GC 170 rádiós bővítése külön említést kapott az „Épület és elemek” kategóriában a Német Tervezési Díjak eseményen.

ICONIC Awards: a „győztes” a GEZE ajtócsukó

Az új TS 5000 SoftClose ajtócsukó az ICONIC AWARDS: Innovatív belső tér 2019 „győztese”.

© Getty Images / iStockphoto

Az új TS 5000 SoftClose ajtócsukó lett az „Épületszerelvények” kategóriában a győztes az ICONIC Awards 2019: Innovatív belső tér eseményen. A végzárási erő könnyen és rugalmasan állítható be egy szelepen keresztül, így az ajtók kivételesen biztonságos és csöndes módon csukódnak szél vagy huzat esetén is, például földalatti garázsok bejárati kapuin vagy lépcsőházakban. A TS 5000 SoftClose a tökéletes megoldás azoknak az ügyfeleknek, akik csöndesen és biztonságosan akarják becsukni ajtóikat, például kórházakban, szállodákban és lakóépületekben.

Az ICONIC AWARDS célja: az innovatív belső tér kategória a belsőtervezés valamennyi területén a legjobbat kívánja felfedezni. A győztes termékek kiemelkedő gyakorlati értékükkel, funkcionalitásukkal és használhatóságukkal, valamint innovációs eredményükkel nyűgözik le a bírákat. Az ICONIC AWADS ünnepségre 2019. január 13-án kerül sor a Kölni Művészeti Egyesület által szervezett imm cologne esemény részeként.

Német tervezési díj: a GEZE rádiós bővítés külön megemlítése

A szakértő „külön megemlítéssel” honorálta a rögzítőrendszerekhez készült új GEZE FA GC 170 rádiós bővítést az „Épület és elemek” kategóriában.

A Német Tervezési Díj teljes egészében a terv minőségéről szól. A szakértő „külön megemlítésben” méltatta a rögzítőrendszerekhez készült új GEZE FA GC 170 rádiós bővítést az „Épület és elemek” kategóriában. Ennek a kitüntetésnek a célja, hogy méltányolja azokat a munkákat, amelyek kialakítása kivételesen sikeres aspektusokat vagy megoldásokat tartalmaz.

A tűzgátló ajtókat biztonságosan és automatikusan kell csukni, amikor a füstkapcsoló működésbe lép vészhelyzet esetén; rögzítőrendszerek könnyítik meg az elérhetőségüket. Az FA GC 170 olyan igen örvendetes, utólagos felszerelésű megoldás, amely lehetővé teszi a mennyezeti füstjelzők és a GEZE rögzítőrendszerek kézi aktiváló nyomógombjainak vezeték nélküli csatlakoztatását a kiváltóra szerelt jelzőn levő rádiómodulra. Ennek köszönhetően az ajtórendszer optimális megoldást jelent, ha nemkívánatosak vagy nem lehetségesek a szerkezeti változtatások, például műemléknek nyilvánított épületekben, mert lehetővé teszik a kialakítás megőrzését. 

A Német Tervezési Díj az egyik legtekintélyesebb globális tervezési verseny, és a Német Tervezési Tanács legfontosabb nemzetközi díjának számít. Célja az egyedülálló tervezési tendenciák felfedezése, bemutatása és elismerése.