Világszínvonalú lovassport esemény: A GEZE támogatja a 2018 German Masters rendezvényt

A nemzetközi lovasélet legjobbjai gyűltek össze Stuttgartban ezen a hétvégén. A 34. German Masters tornán Steve Guerdat nyerte el a rendkívül tekintélyes „GEZE GmbH díjat”. A díjugrató versenyre, amely hagyományosan a GEZE támogatását élvezi, ismét a torna szombati napján került sor.

A „győztes kabátja” a globális sztár számára

Venard de Cerisy, a győztes ló

A German Masters 2018 versenyt Venard de Cerisy, a győztes ló igazán izgalmassá tette. © GEZE GmbH

Két nagyszerű tehetség, Steve Guerdat Venard de Cerisy nyergében nyerte meg a nagy kihívást jelentő, 5. osztályú díjugrató versenyt két körrel. A svájci lovas olimpiai bajnok, és a világkupa-ranglistán az elsők között van, jelenleg a 2. Helyet foglalja el a nemzetközi rangsorban. Legyőzte az ugyanolyan gyors német Christian Kukuk versenyzőt és Lacasino nevű lovát a döntő futamban. A belga Jos Verlooy érkezett be harmadikként Oaks Redwood nyergében. A GEZE cég tiszta szívből gratulál!

Mindhárom ló-lovas páros hibapont nélkül végzett a díjugrató versenyen. A kedvenceket mindössze néhány század másodperc választotta el egymástól. Az idők hihetetlenül közel voltak:

  • 1. hely: Steve Guerdat 38,08 másodperccel
  • 2. hely: Christian Kukuk 38,94 másodperccel
  • 3. hely: Jos Verlooy 39,35 másodperccel

43 ló-lovas páros ült nyeregbe a GEZE versenyszámában, és 12-en jutottak el a döntő fordulóig. 

Döntés töredék másodpercek alatt

Gratulálunk a világszínvonalú párosnak

Venard de Cerisy, a győztes ló megvédte és megkapta teljes erőbedobása után a GEZE színeiben készített, győztesnek járó kabátot. Sandra Alber gratulál Steve Guerdatnak a „GEZE GmbH díjért”. © GEZE GmbH

Inspiráló tehetség és kapcsolat

Mint azt láthatják, a lovasnak nem csupán tehetséges, jó formában levő lóra van szükséges, hanem egy kicsi szerencsére is. A nézők izgalmas versenynek lehettek szemtanúi, és közelről láthatták a lovak és a lovasok közötti különleges kapcsolatot, amely lenyűgöző teljesítményt eredményez, és amely szenvedélyen, bátorságon, eltökéltségen, bizalmon és kommunikáción alapul.

Erős kapcsolat a GEZE céggel

Lovassportok a legmagasabb színvonalon. Fénykép: GEZE GmbH

Izgalmas: egy század másodperc választotta el a kedvenceket. © GEZE GmbH

Számunkra a kapcsolat is a siker kulcsát jelenti. Az épület vagy projekt fejlesztésében érintett összes ügynökséget egyetlen hatékony hálózatba kapcsoljuk az épület teljes életciklusa alatt, és ez nem minden. Szakmai gyakorlatunk, képességünk az új fejlesztésekre, valamint az ajtókat és ablakokat érintő iparágak széles körében szerzett szakértelmünk kiemelkedő eredményeket hoz ügyfeleink számára.

Látható elkötelezettség a lovassportok iránt

A standokon, a tévében vagy az online médiában: azok, akiknek eddig erről nem volt tudomásuk, most láthatták a lovassportok iránti elkötelezettségünket és kötődésünket a Schleyer Hall kialakításában. A nézőknek most alkalmuk nyílt megtapasztalni az ajtók teljesen újfajta kényelmi funkcióját az új, több díjat elnyerő GEZE ActiveStop ajtócsillapító révén.    

Tudom meg még többet a GEZE ActiveStop termékről