A GEZE kiterjeszti társadalmi elkötelezettségét a vállalat fennállásának 160. évfordulója alkalmából

A GEZE fennállásának 160. évfordulója alkalmából a Plan International a gyermekjótékonysági szervezettel együttműködve bővíti társadalmi elkötelezettségét. A leonbergi családi vállalat összesen 160 gyermeket támogat Afrika, Ázsia és Latin-Amerika 44 országából. Ezenkívül az ajtó-, ablak- és biztonsági specialista minden hónapban támogatja a Mädchen-Fonds-ot (Lányok Alapítványa), hogy elősegítse a lányok és fiúk egyenjogú nevelését.

Csaknem 60 sikeres támogatás

Egy ruandai iskolába járó gyerekek

A GEZE fennállásának 160. évfordulója alkalmából a Plan International a gyermekjótékonysági szervezettel együttműködve bővíti társadalmi elkötelezettségét. © Plan International

A GEZE és a Plan International együttműködése 2013-ban indult a 150. évforduló kapcsán. Azóta a 150 támogatásból 18 elérte a meghatározott célokat a megfelelő projektterületen. 40 további támogatási viszony lejárt a 18 éves korhatár elérése miatt. A GEZE további gyermekek újabb támogatását is vállalja. Ennek eredményeképpen a vállalat jelenleg 160 gyermek részére tart fenn támogatást: a GEZE 160 éve 160 „Plan” támogatást jelent.

Két fiú az ecuadori Cotopaxi-hegység felföldjéről

A GEZE összesen 160 gyermeket támogat Afrika, Ázsia és Latin-Amerika 44 országából. © Plan International

A GEZE különös jelentőséget tulajdonít annak, hogy alkalmazottait bevonja a szociális projektbe. Ezért számos munkatárs levélben tartja a kapcsolatot a támogatott gyermekekkel, hogy információt cseréljenek egymással.

Családi vállalkozásként évek óta nagyra értékeljük és támogatjuk a Plan International kiemelkedő munkáját. Vállalatunk évfordulója alkalmából úgy döntöttünk, hogy kibővítjük társadalmi szerepvállalásunkat a szervezettel. Örülünk, hogy így tartósan hozzájárulhatunk a gyermekek, családjaik és a közösségek életkörülményeinek javításához.

Andrea-Alexandra Alber, a GEZ vállalati stratégia és marketing igazgatója

Fenntartható fejlődés világszerte

Gyerekek egy kambodzsai iskolában

A GEZE és a Plan International együttműködése 2013-ban indult a 150. évforduló kapcsán. © Plan International

A Plan International a jobb oktatás, az egészségügyi ellátás és a higiénia, valamint a táplálkozás és a tiszta ivóvízhez való hozzáférés javítását célzó projektjeivel Ázsia, Afrika és Latin-Amerika mintegy 57 országában tevékenykedik támogatói programjai keretében. A szervezet projektjeit és programjait a partneri közösségekben élő gyermekek és családjaik igényeihez igazítja. A finanszírozást főként támogatók, egyéni adományok, társasági társulások és közpénzek biztosítják. A Plan International 2003 óta kifejezetten elkötelezett a lányok érdekei mellett, hogy elősegítse fejlődésüket, valamint a lányok és fiúk felnövekedésének esélyegyenlőségét.