Az építészek kedvence: a GEZE innovatív ajtótechnikája ismét díjat érdemelt.

Az Architects’ Darling Award 2023 díjátadóján a GEZE az „Automata ajtók” kategóriában elnyerte a díj bronzfokozatát. Csaknem 2000 építész és tervező vett részt az ország legnagyobb multimédiás iparági felmérésében, akik mintegy 200 gyártó és márka közül választották ki kedvenceiket az építőiparban. 

231123_GEZE_ArchitectsDarling_Bronze.jpg

A GEZE vállalatnak az Architects’ Darling Award 2023 díjátadóján a díj bronzfokozatát adományozták. © GEZE GmbH

A kiváló termékminőség mellett a GEZE a megkérdezett építészeket különösen a biztonság és az ár-érték arány tekintetében nyűgözte le. Marco Zaoral, a GEZE Internal Building Project Consulting csapatvezetője a következőket mondta: „Nagyon örülünk, hogy ismét elnyertük ezt a díjat. A felmérés eredményei rávilágítanak erősségeinkre és lehetőségeinkre, és újra megmutatják, hogy megbízható partnerek vagyunk az építőipari szektor legfontosabb döntéshozói számára.”

Nagyon örülünk, hogy ismét elnyertük ezt a díjat. A felmérés eredményei rávilágítanak erősségeinkre és lehetőségeinkre, és ismét azt mutatják, hogy megbízható partnerek vagyunk az építőipar legfontosabb döntéshozói számára.

Marco Zaoral, a GEZE Internal Building Project Consulting csoportvezetője

myGEZE Control: intelligens hálózati megoldás az épülettechnikában

myGEZE vezérlő alapkészülék

A myGEZE Control connectivity platformmal az ajtó-, ablak- és biztonsági rendszerek központilag vezérelhetők. © GEZE GmbH

A nagy hagyományokkal rendelkező leonbergi vállalat a piacvezető ajtó-, ablak- és biztonsági technológiai szolgáltatók egyike. Innovatív rendszermegoldásaiért már többször kapott díjat. A cég legújabb innovációit is a folyamatosan fejlesztett termékek úttörő szelleme jellemzi. Ide tartozik a myGEZE Control hálózati megoldás – egy olyan innovatív épületautomatizálási rendszer, amely intelligens módon kapcsolja össze az ajtókat, ablakokat és biztonsági rendszereket, ezzel növelve a biztonságot, energiahatékonyságot és a kényelmet. Például az automata ajtók területén az egyik legújabb fejlesztés: a Revo.PRIME automata forgóajtó, amely különösen alacsony keresztmagasságával és az energiatakarékos motorjával nyűgöz le.

Az építőipar „legjobban teljesítő” ajtója.

A Heinze GmbH 2011 óta ítéli oda az építőipar legkeresettebb megoldásaiért járó Brand Award díjat. Az idei versenyen a Brand Award díjakat 23 termékkategóriában adták át , a zsűri pedig 14 kategóriában díjazott. Azt választják ki az iparág kedvencének, akit termékkörében öt különböző értékelési szempont alapján, mint például a minőség, az ár-teljesítmény arány, az innováció, a megjelenés/dizájn és a biztonság, a leggyakrabban neveznek meg favoritként.