GEZE – szívvel lélekkel a magukra maradt állatokért
Az Amtzell melletti menhely
„Lebenswürde für Tiere e.V.“ menhely
GEZE – szívvel lélekkel a magukra maradt állatokért
Menhelyi sertések
Menhelyi ló Allgäu-ban
GEZE – szívvel lélekkel a magukra maradt állatokért
"Sugar", a kutya

GEZE – szívvel lélekkel a magukra maradt állatokért

Christiane Rohns a „Lebenswürde für Tiere e.V.“ menhely alapítója és vezetője azt a feladatot tűzte ki célul, hogy bántalmazott és elhanyagolt állatoknak méltó otthont biztosítson. Az Amtzell melletti egykori méntelepen kereken 300 állat, él, többek között, kacsák, macskák és kutyák, valamint lovak, de olyan egzotikus állatok is, mint lámák, valamint egy csüngőhasú malac.

Rohns elsősorban viselkedés zavaros kutyákkal találja meg gyorsan a közös hangot, és így ismét bizalmi alapokra tudja helyezni az ember és az állat közötti kapcsolatot. El tudja érni, hogy a korábban veszélyesnek minősített, traumatizált kutyákból ismét megbízható háziállatok legyenek, hogy azután tapasztalt kutyatulajdonosok örökbe fogadhassák őket.

Brigitte Vöster-Alber a GEZE GmbH ügyvezető igazgatója - aki maga is állatbarát és állattulajdonos - rendszeresen támogatja adományokkal az egyesületet. Az üzlet átalakítása és kibővítése, a takarmány és az egyéb használati eszközök költségei sok pénzt emésztenek fel. Az egyesület rá számára létfontosságú az ilyen nagyvonalú adomány, hogy a jövőben is segítséget tudjon nyújtani a bántalmazott állatoknak.

www.der-gnadenhof.de

Adományok:
Számlaszám 137 241
»Lebenswürde für Tiere e.V. menhely
Kreissparkasse Ravensburg, BLZ 650 501 10