GEZE - Bewegung mit System

Innovatív rendszermegoldások intelligens technika segítségével

A GEZE GmbH az ajtó-, ablak-, valamint biztonságtechnikai rendszerek világszerte vezető fejlesztő és gyártó cégeinek egyike. A GEZE átfogó termékpalettával rendelkezik az automata ajtórendszerek és ajtótechnika, üvegrendszerek, füst és hőelvezető rendszerek (RWA), biztonságtechnikai rendszerek, valamint ablak- és szellőzéstechnika területén.

A független családi vállalkozás a piac egyik vezető innovációs és formatervező szereplőjeként csúcsminőségű technológiát gyárt és forgalmaz, és meghatározó módon járult hozzá az épülettechnika jövőbe mutató fejlődéséhez. Saját technológiai központunkban folyamatosan dolgozunk a fejlesztéseink előremozdításán.

A kitűnő minőségi színvonalnak köszönhetően a GEZE termékek világszerte hozzájárulnak az innovatív épületkoncepciókhoz és gondoskodnak épülettechnika területén a kényelméről és a biztonságáról: a GEZE ajtócsukók világszerte a legismertebbek közé tatoznak. Naponta emberek milliói élvezik az automata ajtórendszerek magától értetődő kényelmét. Leányvállalatunkban állítjuk elő az olyan egyedi és létesítményhez igazodó speciális szerkezeteket, mint a forgóajtók és teliüveg ajtók. A GEZE termékmegoldásai a világ minden táján megtalálhatóak a neves épületekben.