A GEZE ház

Fedezze fel termékeink világát az animált GEZE házban!
Fedezze fel termékeink világát az animált GEZE házban!

Világosság és elegancia

Üvegrendszerek a helyiségek nyitott és világos kialakításához

Az üveg számos modern épületben - elsősorban a középületekben vagy bevásárlóközpontokban, homlokzatokon, válaszfalaknál és ajtóknál - leváltotta a korábban használt hagyományos anyagokat, mint pl. a betont, a fát vagy a műanyagot. A magánépületekben is egyre nagyobb teret hódit az üveg. Az üvegből készült megoldások visszafogottan illeszkednek az épület stílusába, vagy hangsúlyosan kiemelkednek abból. A felhasználási területek szinte korlátlanok. A GEZE a legkülönfélébb technológiákat kínálja a funkcionális, nagy terhelésnek kitehető és esztétikus megoldásokhoz, nagy tervezési szabadsággal, a biztonság, a hőszigetelés és a flexibilitás szem előtt tartásával.

IGG Integrált teliüveg rendszerek  – technika az üveg mögött
Amennyiben a vasalat rendszereknek és profiloknak teljesen érintetlenül kell hagyniuk az üveg elemek megjelenését, az IGG választása jelent ideális megoldást. Az ajtóvasalatoknak és profiloknak a két síkban elhelyezkedő üveglap közé történő láthatatlan integrációja nagyon nagy transzparenciát biztosít.

GGS Teliüveg rendszerek – elegáns, formatervezett nemesacél vasalat
Az elegáns és kiváló minőségű GGS vasalatot időtálló megjelenés jellemzi, a felhasználás változatos lehetőségeit teremtve meg – elsősorban tolóajtóknál. A GGS nemesacél vasalat két rögzítési ponttal kialakított kivitelben készül, így akár 120 kg tömegű ajtószárnyak is mozgathatóak.