A GEZE ház

Új generáció – új minőségi színvonal

GEZE SecuLogic beléptető rendszer

Az új GEZE SecuLogic beléptető rendszer - kompakt, web alapú "all-in-one" rendszermegoldásként - az ajtó minden elemével teljesíti azokat a legmodernebb azonosítással szembeni követelményeket, mint pl. a biometrikus ujjlenyomat leolvasó vagy a beépített jogosultság menedzsmenttel rendelkező ajtó interfész. A beléptető rendszer vezérlő egység csekély mérete és az igazolvány-leolvasónak az épületbe történő optimális beépítése nagy alkotói és formatervezési szabadságot biztosít az ajtók területén. Akár biometrikus ujjfelismeréssel, akár kártya alapú beléptető rendszerrel - a GEZE SecuLogic beléptető rendszer egy ajtónál és hálózatba kötött ajtórendszereknél egyaránt alkalmazható.

Biztonság a vállalatnál …
A modern beléptető rendszerek nagy teljesítményűek és testre szabhatóak: A látogatókat és a dolgozókat térbeli és időbeli belépési jogosultságokkal irányítják. Ezek a jogosultságok villámgyorsan, minden ajtóhoz egyedileg létrehozhatóak

... és otthon
A magánszféra védelme: Az egyszerű kezelésnek köszönhetően a beléptető rendszert fáradtságmentesen használhatjuk otthon, a négy fal között is. A bejárati ajtó beléptetés-szabályozásával, csengőjelzéssel, szabotázsfelügyelettel vagy ajtónyitóval – a magánépületek is egyre biztonságosabbá válnak.