A GEZE ház

Fedezze fel termékeink világát az animált GEZE házban!
Fedezze fel termékeink világát az animált GEZE házban!

Első a biztonság

Biztonsági rendszerek középületekhez

Kórházakban, iskolákban, szórakozóhelyeken, ill. olyan épületekben, ahol emberek ezrei fordulnak elő, elengedhetetlen a biztonsági rendszerek kiépítése a személyek védelme, az épületek biztonsága, ill. a tűzvédelem érdekében.

A különböző GEZE rendszerek összetevőinek - mint pl. az automata ajtómeghajtásoknak, ajtócsukóknak, motoros záraknak, menekülőajtó nyitóknak, tűz- vagy vészjelző berendezéseknek, vagy beléptető rendszereknek - a GEZE TZ 320 ajtóközponttal való összehangolását a rendszer „agyaként“, a GEZE SecuLogic mentési útvonal rendszer végzi. Modern, megbízható és a megjelenéshez igazodó rendszermegoldással szembeni minden elvárásnak eleget tesz. A SecuLogic mentési útvonal rendszer teljesíti az EltVTR irányelveket szabvány követelményeit.

Web alapú „All-in-one“ rendszermegoldásként a GEZE SecuLogic beléptető rendszer az ajtó összes elemével teljesíti a modern beléptető rendszerrel szemben felállított követelményeket. GEZE a rendszert biometrikus vagy kártya alapú azonosítási móddal kínálja.

Biztosító által is elfogadott reteszelés technika, megbízható betörés elleni védelem, vészhelyzetben gyors nyitás és ellenőrzött beléptetés – ezek jelentik a GEZE önzáró pánikzárak erősségeit. Az egyedi biztonsági koncepciókhoz optimális magoldásokat kínálunk.