GEZE - MSW eltolható fal rendszer, Mövenpick Hotel, stuttgarti repülőtér
MSW megjelenés - eltolható fal rendszer
Slimdrive EMD
GEZE - MSW Sliding wall element, Mövenpick Hotel, Stuttgart Airport
Detail: MSW Schiebewandsystem

A GEZE megnyitja a reptéri Mövenpick hotel ajtóit

Építésziroda: Reichel & Stauth, Braunschweig

A nyolcemeletes hotel a braunschweigi Reichel + Stauth építésziroda tervei alapján készült el, az időszakos parkoló keleti részén, a terminál közelében. Az üveg homlokzatnak markáns, lekerekített H alakú épületteste van. A nagyszabású, piros árnyalatú üvegezés minden területen biztosítja a napfény optimális bejutását az épületbe.

A GEZE a modern szállodát minden területen korszerű épülettechnikával szerelte fel. A GEZE TS 4000 termékek minden szobaajtónál gondoskodnak a biztonságos csukásról. A konferenciaterem - a megbízható és gazdaságos működés érdekében -  GEZE ECdrive automata tolóajtó rendszerrel van felszerelve. A közösségi területeken, például az előcsarnokban, a sokféle változatokban elérhető TS 5000 0 ajtócsukó rendszert építettük be TS 5000 R-FS kivitelben. Tűz esetén a rögzítő kiold és az ajtó automatikusan becsukódik. A GEZE Slimdrive EMD Slimdrive EMD az egyetlen nyílóajtó automatika, melynek csupán 7 cm a szerkezetmagassága és szinte láthatatlanul illeszkedik a sokat látogatott bár részhez, és a személyzet számára pedig kényelmes bejárást tesz lehetővé - a konyhába.

A hotel belső formatervét a világhíres dizájner, Matteo Thun készítette. A vendégterek és a folyosók optikai fénypontjai a modern megjelenésű - szarvasagancsokkal és erdő motívumokkal díszített GEZE MSW formatervezett eltolható falrendszerek. A rendszer mozgó üveg elemei különböző pozíciókban fixálhatók, ennek köszönhetően a hotelben lehetőség van a tér rugalmas és átlátható felosztására. Az önálló dizájn lehetősége egyedi és összetéveszthetetlen megjelenést biztosít.

A hotel és környezetének kialakítása a szállodakomplexumot minden látogató számára az érzéki élmények helyszínévé varázsolják. Így minden üzleti ügyfélnek, vendégnek és utazónak is biztosított a kellemes időtöltés.