GEZE - Hinged door drives TSA 160 Invers, Hesperia Tower Hotel, Barcelona
Automatic sliding door system Slimdrive SL
GEZE - Csavarorsós meghajtások, Hesperia Tower Hotel, Barcelona
Csavarorsós meghajtások
GEZE - telescope sliding door drive SLT , Hesperia Tower Hotel, Barcelona
TSA 160 Invers

GEZE termékek Spanyolország nagyvárosában

Építésziroda: Richard Rogers, UK und Balaguer y Arquitectos Asociados, Spanyolország

Az új Hesperia Tower Hotel 107 méter magas tornyával Barcelona egyik legmagasabb épülete. A tervek két neves építésziroda, a spanyolországi Balaguer y Arquitectos Asociados valamint a nagy-britanniai Richard Rogers irodák, nemzetközi együttműködésének eredményei.

Ennek eredménye egy funkcionális és esztétikus épület, amely tökéletesen illeszkedik a városias környezetbe. A tornyot egy 24 méter átmérőjű, látványos üvegkupola koronázza. A kupola a látogatók számára minden irányban lélegzetelállító, akár 18 km-es kilátást nyújt. A kupola alatt található a Santi Santamaría sztárchéf által vezetett első osztályú étterem, az „Evo“ is.   

A GEZE az ambíciózus projektet innovatív termékekkel szerelte fel. A tolóajtó automatika Slimdrive SL valamint az Slimdrive SLT teleszkópos tolóajtó automatika, az épület egységes megjelenésének megszakítása nélkül szolgálja a bejárati rész funkcionalitását. A TSA 160 NT nyílóajtó meghajtások gondoskodnak a menekülő és mentési útvonalak biztonságáról és áramszünet esetén biztosítják az ablakok és ajtók nyitását. A TS 2000 V a különböző emeleteken biztonságosan csukja a hotelszobák ajtóit. Az üveg boltozat látványos kupolájának közepén elektromos elektromos GEZE csavarorsós motorok gondoskodnak a friss levegőről és tökéletesen illeszkednek a modern környezethez.