GEZE Slimdrive a bevásárlóközpontban, Krämaren, Svédország
GEZE Slimdrive a bevásárlóközpontban, Krämaren, Svédország

A Krämaren a svédországi Örebro-ban

“Krämaren” –nek hívják azt a bevásárlóközpontot, amelynek a bejárati részét a GEZE IGG valamint Slimdrive termékekkel szereltek fel. A megbízást Svédország egyik legnagyobb építési vállalata, az NCC Construction Sverige AB adta. Az épületet a Sweco FFNS Arkitekter cég építészei tervezték. A bevásárlóközpont eladóterülete 10.350 m2, melyet évente 4 millió ember látogat.

A Slimdrive SL tolóajtókat mozgató erőteljes automatika csupán 7 cm magas, mely elegánsan illeszkedik szinte minden homlokzatba. A tolózár megduplázása vagy széles keretprofilok alkalmazása nélkül tökéletesen illeszkedik a legkeskenyebb üveghomlokzatba is.  Az automatika az alacsony szerkezetmagasságnak köszönhetően szinte láthatatlan, ezzel egyidejűleg nagyon nagy teljesítményű és kiválóan alkalmas nagy mozgatási szakaszokhoz. A szerelés és a beállítás gyorsan és egyszerűen elvégezhető. A meglévő homlokzatokba történő utólagos beépítés szintén gond nélkül lehetséges. Az alacsony kopású és karbantartásmentes, nagyteljesítményű motor működteti a szinte zajtalan futóművet.

A GEZE IGG  integrált teliüveg rendszer: a profilok és a vasalatrendszerek láthatatlanul helyezkednek el az üvegtáblák között – az üveg felületen megjelenő vagy látható emelek nélkül.